donderdag 24 mei 2007

STOMP!

Dit seizoen hadden we kaarten besteld van diverse theatervoorstellingen hier in het Stadstheater. Ik weet zeker dat als we dat niet zouden doen, dan zou het er ook niet van komen! Zo zijn we naar het Soweto Gospel Choir, de musicals Grease en My Fair Lady, de Golden Earring, de cabaretiers Arie & Silvester en Bert Visscher geweest. En vanavond was onze laatste voorstelling: Stomp!
Nou, daar hebben we geen spijt van gehad! Wat een show! Wat die 6 mannen ( en 2 vrouwen) allemaal uitspoken met de doodgewoonste gebruiksvoorwerpen....geweldig!
Alles werd gebruikt om opzwepende ritmes mee te maken.....bezems, luciferdoosjes, plastic zakken, gasaanstekers, kranten, emmers, gootstenen!, ontstoppers, basketballen, blikken, stokken en zelfs ook ECHTE trommels :-)
Er waren 4 kerels die de show steelden: een stoere vent, een lulletje rozenwater , eentje met een uitgestreken gezicht en een neger die steeds scheten liet. Het was echt hilarisch.
Kortom....het geld meer dan waard!
Inmiddels is de nieuwe gids van het stadstheater uit, dus morgen ga ik weer kaarten voor het volgende seizoen bestellen!
Posted by Picasa

Geen opmerkingen: