maandag 28 mei 2007

Wie ben ik??

Vanochtend heb ik deze scrap gemaakt. Hij was voor de "Who Am I" challenge op DigiScrapCentral. Ik heb nog nooit zoveel moeite gehad met het maken van een scrap. Je moest minimaal 5 karaktereigenschappen van jezelf benoemen. Nou, ga d'r maar eens aan staan!
Je wilt natuurlijk niet je allerslechtsten op gaan noemen. :-P
Ik heb er nu gewoon een paar genoteerd die toevallig begonnen met de letters van mijn naam. Mocht iemand mij er niet in herkennen, dan hoor ik dat graag. Dan ga ik wel een cursus "KEN JEZELF, zuster" doen! :-)
Credits here
Intussen heb ik ook nog een brood gebakken in de broodbakmachine die ik te leen heb van mijn moeder. Dan ruikt het zo lekker in huis!!
EN ik heb ook nog chinese tomatensoep staan maken. Vanavond komen mijn moeder en Jan, haar vriend, terug uit Korfoe. En dan is het wel lekker als ze nog iets te eten hebben. Dus ga ik dalijk even een bloemetje, wat boodschapjes en de soep neerzetten. Ik zit ook op een telefoontje of een sms'je van dochterlief te wachten. Geen idee hoe laat mevrouw terugkomt uit Limburg. Maar mevrouw wenst natuurlijk WEL van het station gehaald te worden. Maar dat geeft niet, hoor. Ik ben hartstikke benieuwd hoe Pinkpop bevallen is. Wie weet willen ze volgend jaar wel het hele weekend ernaartoe en dan overnachten in een tentje......:-/
Posted by Picasa

Geen opmerkingen: