vrijdag 15 juni 2007

Geslaagd!!

 

Bovenstaande kaart heb ik gemaakt voor mijn nicht Claudia. Ze is geslaagd voor haar VWO.
Jeeeeh!! En met een cijferlijst om van te smullen! Goed gedaan, joh! Nu op naar de universiteit in Leiden om rechten te gaan studeren! Ik wens je veel succes!

Ik heb het maar druk met computeren…
Aanstaande maandag komen mijn oom Hans en tante Annie langs. Mijn tante is onlangs 65 geworden en ze heeft van haar kinderen een DVD kado gehad met daarop allemaal oude 8 mm filmpjes van vroeger. Hartstikke leuk natuurlijk! Haar dochters wilden graag een kopie van die DVD. Ikzelf wil er ook graag een kopie van, want ik blijk ook nog rond te huppelen op die filmpjes! Leuk om aan mijn dochter te laten zien.:-) Werk aan de winkel dus!

Dinsdag krijg ik bezoek van vriendin Suzanne. Zij is een “paper scrapper”.(The Paper Lady) Ze heeft haar eigen scrap-atelier in Westwoud en geeft ook workshops. ( zie link naar haar website) Ze maakt prachtige layouts. Toen ik dat de eerste keer bij haar thuis zag, ben ik eens op het internet gaan kijken wat er allemaal over scrappen geschreven werd. Er ging een wereld voor me open! Er was zoveeeeeel informatie! Ik kwam er al snel achter dat de digitale versie voor mij veel beter was.(Ik hou niet zo van plakken en knippen en ik heb ook niet echt de ruimte daarvoor). Suzanne wil het digitale scrappen er nu ook bij gaan doen.
Aan mij om haar het een en ander voor te doen en uit te leggen. Leuk! Samen achter de computer. :-)
Ik heb er zin in!
Posted by Picasa

Geen opmerkingen: