donderdag 7 juni 2007

Ik?? Een engel???

 

Een engel die uit de hemel neer is komen dalen.....zo werd ik gistermorgen genoemd. :-) Dat gebeurt niet vaak, hoor. Nee, eigenlijk was dit de eerste keer! Een primeur als het ware.
Deze woorden kwamen uit de mond van mijn schoonmoeder. En zo te horen was ze dus blij me te zien, toen ik gistermorgen bij haar langs ging. Ze zat omhoog met wat levensmiddelen die gehaald moesten worden. En dat hebben we dus saampjes gedaan. Ze is al 83 jaar, en ze durft niet zo goed meer alleen de straat op. Normaliter gaat ze boodschapjes doen met haar vriendin, die ook in haar flatgebouw woont. Maar die vriendin is nu op vakantie...heerlijk 4 weken naar familie in Amerika. En mijn schoonmoeder mist haar nu al want het is haar steun en toeverlaat.
Daarna hebben we nog thee gedronken met een plak bitterkoekjescake.

's Middags ben ik nog op visite geweest bij mijn tante, Joke. Toen we ( mijn moeder en ik) binnenkwamen rook ik het al....ze had weer wat lekkers gebakken! En ja, hoor, weer lekker gesmuld van een appelcake. Wie was er ook alweer aan de lijn?? Uhhh, ikke niet! Ik kreeg nog een zak met kleding mee van nicht Claudia. Bestemd voor dochter Mariska. En daar zaten weer leuke dingen tussen. Bedankt daarvoor!! Vandaag had Mariska al een t-shirt en een spijkerbroek uit de "Claudia Collection" aan. Claudia heeft inmiddels eindexamen VWO gedaan en zij wacht nu op de uitslag. Een spannende tijd dus, maar ze heeft er een goed gevoel over.


Dit hierboven is nog de foto van die heerlijk ruikende kamperfoelie. Elke keer pluk ik een paar takjes en zet dat naast mijn bed. 's Avonds geurt hij nog het sterkst.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen: