dinsdag 7 augustus 2007

Het konijn uit de hoed toveren...

 

Is ie niet schattig?? Dit is onze logé. Eigenlijk is hij een verstekeling. Hij hoort hier niet in huis te zijn. Oma had hem elke dag of om de dag even eten moeten gaan geven. Maar hij zat daar zo zielig in zijn eentje in zijn hok. T'is trouwens het konijntje van Jessica, de vriendin van neef Thierry. Zij zijn op vakantie naar Roemenie. ( ik denk dat ze alweer onderweg naar huis zijn) Dus ik heb hem maar met hok en al meegenomen naar huis. Dan heeft ie een beetje aanspraak. Maar laat je niet in de maling nemen door die lieve blik in die onschuldige kleine konijnenoogjes.....ut beest is hartstikke vals! :-) Er werden zelfs 2 ovenhandschoenen bijgeleverd! Blazen en grommen dat ie doet! Maar toch is hij wel lief en schattig, hoor. Maar ALLEEN om naar te kijken en tegen te praten.

 
credits hier

Deze scrap heb ik vanavond gemaakt voor een HOEDJES challenge. Ik had er de perfecte foto voor. Dit is Elizabeth en haar zus Mary. Schotse vrienden van ons. De foto is genomen tijdens het huwelijk van Mary's dochter Edith. Goh, wat was dat leuk om eens een Schotse bruiloft mee te maken! Over een paar weekjes maken we een Poolse bruiloft mee. Ben benieuwd.
Vandaag zijn we op zoek gegaan voor stof voor stola's voor over onze feestkledij. ( je weet nooit watvoor weer het is op die dag!) Tjonge, wat heeft Toetenel een hoop lappen stof. Maar ook niet te betalen! Stofjes van 69 euro's de meter,bv.
Prachtig, daar niet van. Maar aan ons niet besteed. We zijn wel geslaagd, maar meevallen deed het niet. En nu moeten we maar eens de naaimachine van stal halen...hmmm, als het maar zal lukken. We zijn niet van die naaiwonders!
Mariska is ook nog geslaagd voor bijpassende schoenen voor bij haar feestjurk. Nu nog op zoek naar oorbellen voor mij, en een mooie haarspeld voor Maris. Dat doen we van de week wel een keer....
Posted by Picasa

Geen opmerkingen: