donderdag 18 oktober 2007

10x leuker....

Goh, hé! Ik keek altijd al graag naar de quiz “Twee voor Twaalf”, maar nu is het nog veeel leuker geworden! Zittend voor de televisie, laptop voor me met de ‘Google’pagina paraat. En dan snel de juiste steekwoorden invoeren om te proberen om sneller dan de kandidaten het antwoord te kunnen vinden! Echt leuk! Moet je ook eens proberen! :-)

Nog 4 dagen, dan vliegen Mariska en ik naar Dublin! We hebben daar weer een hoop te doen. Het bezoeken van de universiteit en bibliotheek, op zoek naar het sculptuur van Tony O’Malley, genaamd “the Eternal Flame”, en ook nog naar het Merrion Square om foto’s van die beroemde gekleurde deuren te nemen. Natuurlijk staat ook het onvermijdelijke shoppen op het programma! De kinderbijslag brandt in Mariska’s zak. Haar favoriete warenhuis in Dublin is Penny’s. De naam zegt het al: veel spul, lekker goedkoop! Vooral ondergoed en nachtkleding is daar leuk geprijsd. Kleding voor de jeugd is er ook zat. Ikzelf kan er nooit iets tussen vinden.
Zelf ga ik liever naar Marks & Spencer. Betere kwaliteit ook.
Ik ben op zoek naar een nieuwe ochtendjas, MET bloemetjes erop. Ja, ik weet het: erg oubollig! Maar dat wil ik gewoon :-P
Op dinsdag hebben we afgesproken met Sean, de noord-ierse kennis. Hij komt rond 5 uur naar Dublin. Dan gaan we eerst bij Flanagans eten en daarna naar de Arlington Bar. Daar wordt iedere avond live ierse muziek gespeeld. Dat IS het plan, maar hem kennende….ut kan verkeren! :-)
In ieder geval hebben we het druk, druk, druk, druk! Vier dagen is weer veel te kort. Ik had ook nog naar de haven gewild en met de trein naar Howth of een dagje naar de dierentuin, of de Guinness fabriek bezoeken. Maar goed, Dublin loopt niet weg.
Er komt heus nog wel weer een andere keer. Voor mijzelf wordt dit de vierde keer dat ik er kom. En het verveelt nog steeds niet!

Vanmiddag ben ik weer eens naar de kapper geweest. Ditmaal heeft Bas een flink stuk van mijn haar afgehakt. Ik heb nu een boblijntje. Maar geen klassieke… een kinki boblijn! Ik ben inmiddels ook van blond naar lichtgoudbruin gegaan. Tja, het wisselen der seizoenen, hè? Herfst in het land EN op mijn hoofd!

Geen opmerkingen: