zondag 11 november 2007

Kijkavond!




Gisteravond was het "kijkavond" bij Dansschool Kaptein. Ouders, broers en zussen, oma's en opa's...iedereen was welkom om eens te komen kijken wat de leerlingen tot nog toe hebben opgestoken van de lessen. Mariska doet sinds september de beginnerscursus. Cha cha cha, quick quick slow, naar de muur, naar de muur, stap, sluit, opzij....het bracht wel weer herinneringen naar boven. Er is wel wat veranderd sinds toen. De muziek TOEN was instrumentaal, tegenwoordig is het muziek uit de hitparade. De leraren TOEN zagen er keurig uit, hij in pak, zij in een leuke rok of jurk. NU zijn ze gekleed in een spijkerbroek met een shirtje. OK. De jeugd voelt zich daardoor misschien meer op haar gemak, maar toch....het mist toch een speciale sfeer.
In ieder geval deden de leerlingen hun best om hun danspasjes te tonen. Er waren wat teveel meisjes zodat er om de haverklap van partner gewisseld moest worden.

Ik heb nog 2 foto's kunnen nemen. Dat viel nog niet mee. OF Mariska stond helemaal aan de andere kant van de zaal, OF ze kwam zo snel voorbij dat ze er weer niet scherp opstond. Ik heb ook nog een klein filmpje gemaakt.Ik heb nog nooit een filmpje op deze blog gezet, dus ik hoop dat het lukt.

Maar het was leuk om te zien allemaal. Je deed het prima, hoor, Maris! Ga zo door!

Geen opmerkingen: