vrijdag 30 november 2007

The Nylons



Zo, het eten staat te pruttelen, dus ik kan snel even dit blogje bijwerken!

Zo hee, wat hadden we een goede plaatsen! Je weet het nooit van tevoren welke plaatsen je toegekend krijgt als je zo’n abonnement van het stadstheater neemt. Bij de ene voorstelling zit je zowat vooraan, de andere keer zit je op het balkon of soms achterin. Dit keer zaten we op de 4e rij, rij D.
En rij D heeft gigantisch veel beenruimte. Jan helemaal blij! Hoefde hij eindelijk eens een keertje zijn benen niet in zijn nek te leggen….
The Nylons is een groep uit Canada, bestaande uit 4 man.
De oprichter van de groep maakt nog steeds deel uit van het gezelschap. Ze zingen overwegend a-capella. Soms maken ze gebruik van een geluidsband voor een klein beatbox effect. Onlangs is er een nieuwe bas bijgekomen en oh, wat een heerlijk sexy stem heeft die man! Dat kwam wel even goed bij mij binnen! :-)
Nu vind ik toch wel dat de hele groep het eigenlijk van de twee donkeren moet hebben. Zij hebben de beste stemmen en zij bewegen het natuurlijkst.
De nummers werden aan elkaar gepraat op een humoristische manier. Eigenlijk zou de show om 22.05 afgelopen zijn, maar ze bleven toegiften geven. Dit was hun laatste show in Nederland na een tour van 2 weken.
Vandaag zouden ze weer naar huis vliegen. Vandaar dat ze nog eens flink uitpakten tot bijna 22.45.
Het was echt een geslaagde avond.
Op naar onze volgende voorstelling: de musical “Hair”, op 12 december. Lijkt me ook erg leuk.

Geen opmerkingen: