donderdag 6 december 2007

T'was een heerlijk avondje!


credits hier

Sinterklaas en zijn knechten hebben hun hielen weer gelicht! ZIJ zijn lekker weer onderweg naar Spanje. Ik wil ook! Ik wil warmte! GEEN regen! Gisteren kwamen mijn moeder en schoonmoeder langs om Sinterklaas te vieren. Dat is ieder jaar traditie bij ons. Ik maak soep, ik zorg voor de kadootjes en de gedichten. Dus dit jaar niet anders.
Mijn moeder had voor mij ook nog het een en ander gekocht. Gelukkig maar, zo wist ik in ieder geval van een aantal pakjes niet wat er in zat. :-)
Bedankt mam! Mijn schoonmoeder bracht lekkere chocolade mee en een banketstaaf. Ook bedankt! :-)
Vandaag ben ik in de ochtend alleen maar wezen zingen in het koor. De middag heb ik besteed aan het uploaden van de Sinterklaasfoto’s naar de mijn.album site en het scrappen van bovenstaande sinterklaasscrap.
Het is wederom bal in het forum op de scrapbookflair site. :-)
Echt waar, ik kan mijn abonnement op de bibliotheek wel opzeggen! T’is daar veel spannender! Pure entertainment!
Nu is er weer een (verhitte) discussie uitgebroken over het wel of niet toestaan van bepaalde wedstrijden. Er is er o.a. eentje over de pin-ups uit de jaren 40-50. Hartstikke leuke wedstrijd, mooie plaatjes. Maar door een aantal leden ( wéér die amerikanen) wordt dat als porno gezien. Hahahahha. Waar een groot land al niet klein in kan zijn!
De moraal wordt er weer bijgehaald alsmede de bijbel uiteraard!
En de discussies worden steeds persoonlijker. Een echte ‘cat-fight’!
Maar het is wel opvallend dat degene waar ik het ooit mee aan de stok heb gehad het tegenwoordig zowat met iedereeeeeen aan de stok heeft!
Dat zegt toch wel wat over haar, dunkt me :-)

Voor ik het vergeet: HIER staan de foto's van sinterklaasavond......

KRIJG NOU WAT!! Ga ik net terug naar de scrapbookflair site....is de hele discussie van het scherm gehaald! Dit riekt naar CENSUUR!! Het liep waarschijnlijk teveel uit de hand. Is al eens eerder gebeurd. Nou moe! Dan ga ik maar een gewoon boek lezen :-/

Geen opmerkingen: