dinsdag 26 februari 2008

Bijgewerkt blogje...


credits hier

Zo, eventjes mijn blogje bijwerken. T'is alweer een tijdje geleden, zag ik. Jan is naar z'n koorrepetitie ( Inspirited oefent dus vrolijk door in de krokusvakantie), en Mariska is met Cindy naar het stadstheater. Daar is een concert van Direct. Ik ken die groep niet echt, Maris ook niet, geloof ik. Maar toch wilde ze ernaartoe. Vooruit dan maar weer. Het is de een na laatste voorstelling die er in dit seizoen op stapel stonden. We gaan alleen nog in april naar de Lama's. Zal wel leuk worden, vermoed ik. :-))
Ik kijk alweer uit naar het nieuwe programmaboekje. Het werkt ZO veel beter als we vantevoren al de kaartjes in huis hebben!
Gisteren zijn de dames naar de film geweest. Sweeney Todd. Moest een bloederige film met een hele hoop (letterlijk een hoop!) lijken zijn geweest. 'Niets voor jou, mam,' werd er al gelijk gezegd. 'Jij durft nog niet eens de Titanic te kijken'.
Ik hou gewoon niet van ellende in een film. Geef mij maar een leuke zoetsappige romantische film die altijd goed afloopt. Tuttebol die ik ben!
En nu ga ik even tv kijken. Weer een prettige, gewone, feelgood film zonder geweld, maar met wel leuke ierse accenten. :-) The commitments. Had ik al gezien, maar ik ga weer even kijken. Groetjessss.

Geen opmerkingen: