donderdag 21 februari 2008

Dat tikt lekker aan!


credits hier

Dat was even een grote verrassing toen ik gisteren inlogde op de ScrapbookFlair site! Op mijn homepage stonden ineens 24 prijsikoontjes te prijken! T'is ietsjes meer, mag dat? Eerst dacht ik nog dat ik op een verkeerde pagina beland was, maar nee, het was echt de mijne. Wat blijkt nu? Ze hebben nieuwe ikoontjes toegevoegd voor de 2e en 3e prijs en voor de 'challenge owner's choice'. Dus ik had er ineens 23 ikoontjes bij! Toch vind ik het nog steeds het leukst als een van mijn scraps de challenge owner's choice is geworden. Maar ook daarover beginnen er nu discussies los te barsten. Het komt er op neer dat 'men' liever heeft dat de vierde plaats automatisch c.o.c. wordt. Dat klopt toch voor geen meter? De vrije keus blijkt dus ook al geen vrije keus meer te zijn. Ik word er af en toe niet goed van, van dat ge-emmer. Nu zijn ze weer druk in de weer met de copy-rights. Of het nu wel of niet toegestaan is om plaatjes van het internet te gebruiken. Uiteraard zijn de meningen daarover verdeeld. Ach, zolang je het alleen maar gebruikt om je scrap op te leuken en je doet er niets commercieels mee... ik zie het probleem niet. Ik scrap vrolijk verder! :-)\
Bovenstaande scrap spreekt voor zichzelf. Twee zusters in de sixties! Rechts mijn moeder en links (tante) Joke. Leuk, hè, die kleuren uit de zestiger jaren?

Op het koor was het vandaag ook leuk. We hebben de stoelen eens anders neergezet. In een grote kring vanaf de piano gezien. Het klonk gelijk heel anders. Ik vond het wel prettig op deze manier. We zijn aan het werk geweest met 'Stop, in the name of love' en 'Cheek to cheek'. Echt nummers voor mij, ze liggen me wel. We hebben ook nog een aantal nummers doorelkaar gestaan. Vind ik ook altijd heel leuk. Is goed om te kijken of je een beetje stemvast bent. Gelukkig ben ik dat wel redelijk. Ook het nieuwe nummer 'Music, when soft voices die' ging heel goed. Daar was zelfs Maarten de dirigent van onder de indruk. Had ie niet verwacht! Lekker puh! We kunnen nog wel wat, hoor, Maarten!
Volgende week is het vakantie. Jammer, niet naar koor.

Geen opmerkingen: