woensdag 20 februari 2008

Van zigeunersaus en Volkswagens gesproken....


credits hier

Zo! De relaxdag die ik afgelopen maandag hoopte te hebben, die heb ik NU! Maandag toch weer van alles gedaan. De badkamer is weer klinisch schoon voor zolang het duurt. Zelfs alle kranen zijn ontkalkt. Eindelijk zal dat ene straaltje water van de douchekop niet meer in mijn oog stralen! Hoe irritant was dat! Het huishouden heeft eigenlijk helemaal geen zin. Als je beneden de vloer hebt geboend en het ruikt weer heerlijk naar Eucalyptus(Ajax) dan kun je er donder op zeggen dat er 's avonds tijdens het koken een lepel zigeunersaus (uiteraard ROOD) op de vloer klettert. Gevolgd door, tijdens het avondeten, een gebakken aardappel , uiteraard met nog sporen van extra vierge olie....waarna de kat er gezellig met zijn zompige Felixbrokjes bij komt zitten kruimelen. Het heeft ECHT geen zin! Ik ga staken! :-)

De foto's van Mariska's valentijnsbal staan op de site van de dansschool. Klik HIER voor diegenen die eens een kijkje willen nemen.

Een van de Opels is ook weer door de APK keuring gekomen. Dat doen we altijd bij buurman Ed. We waren deze keer weer veel te laat. We hadden ook al een bekeuring thuis gehad. We zijn daar zoooo laks in. Nu is hij zo vriendelijk om het voor ons bij te houden wanneer ze weer een beurt en een keuring nodig hebben. Hijzelf heeft zijn auto's altijd op en top in orde. Ik wou dat dat bij ons ook zo was. Maar helaas.

Over auto's gesproken....Heb je wel eens achter een Volkswagen gestaan of gereden? Is het je wel eens opgevallen dat de bestuurders 9 van de 10 keer een pet op hebben? Krijg je die erbij geleverd ofzo? Is het een plicht om er eentje te dragen?? Wat me ook opvalt is de manier waarop ze in de auto zitten! Volgens mij zitten ze op één bil. Hun rechterbil! Moet je maar eens kijken! Hun bepette kop bevindt zich altijd in het midden van de auto. Ze zitten nooit gewoon kaarsrecht op hun stoeltje. Heel vreemd! :-)
En wat me ook opvalt: hoe duurder de auto, hoe minder erop zit! Zo lijken er op BMW's geen richtingaanwijzers te zitten! ;-) Heel typisch allemaal....

Geen opmerkingen: