zaterdag 5 april 2008

Huwelijk Yvonne en Chris

 

 

 

 

Gelukkig geen regen of sneeuw! Maar ook geen zonnetje! Wel veel wind, een frisse wind ook...jammer! Voor ons allen nog niet eens zo erg, maar bruid Yvonne, in haar halterjurk, had toch wel een lekker bontje kunnen gebruiken. Zij en Chris, keurig in pak, trouwden gisteren in het Oude Raadhuis van Wateringen. Ik was daar nooit eerder geweest. Inmiddels is het een notarissenkantoor, maar er is nog wel een speciaal zaaltje waar getrouwd kan worden. Erg sfeervol. Na afloop ging het bruidspaar foto's nemen in Ockenburg, brrrr. De rest ging alvast naar de Thomaskerk, waar er koffie/thee en broodjes geserveerd werden. Om 4 uur begon de kerkdienst. Het koor Inspirited zong ook een aantal nummers. Vooral het nummer 'In this heart', van Sinead O'Connor, klonk ERG mooi! Jan was de enige bas aanwezig, maar toch konden we hem wel horen. Als laatste werd het nummer "the Rose' gezongen en het eerste couplet nam Yvonne zelf voor haar rekening. Ann Harris, een goede vriendin van de familie, zong ook een couplet als verrassing voor Yvonne.
Na de dienst begon de receptie. Jeetje, wat een mensen! Was erg gezellig. Lekker met wat vriendinnen staan te ouwehoeren over hoe ineengestrengeld onze levens eigenlijk zijn. En over hoelang we elkaar allemaal al niet kennen! Da's dus al meer dan 20 jaar! En dan voel je je ineens wel oud, hoor!
Na de receptie was het buffet en de feestavond. Er was van alles! Een hoop vis, LEKKER!! Maar ook salades, kipgerechten en warme happen, zoals bami en kippenpootjes. Erg lekker! Er was nog een optreden van familie van Yvonne. Zij zongen allerlei coupletten van bekende liedjes aangepast aan Yvon en Chris. Ook een jong nichtje van Yvonne zong een drietal nummers. Wat een dijk van een stem heeft die meid. Die mag ten alle tijden toetreden tot Inspirited.
Ook Yvonnes moeder, zo'n lief mens, vertelde nog het een en ander over Yvonne's leven. Ontroerend.
Daarna nog gesmuld van het ijsbuffet. Toen koffie met bruidstaart! Zulke dagen moet je niet elke dag hebben, dan groei je dicht! Het was een leuke dag en iedereen heeft genoten. Op naar de volgende bruiloft in Juni!








1 opmerking:

Jobove - Reus zei

A lot of congratulations to the new marriage of our part and that are very happy
Cordial regards from Reus Catalunya