donderdag 17 april 2008

Rommel!


credits hier


credits hier

Ik ben nog niet echt veel opgeschoten met alle klussen die me te wachten stonden.
Ik DACHT dat het trouwkaartje van Sylvia af was, maar nee....:-/
Eerst belde ze me gisterochtend op dat ze enveloppen had gekocht. Langwerpige enveloppen!! Terwijl het kaartje waar ik uuuuuren aan gewerkt had NIET langwerpig was. Ja, maar....kon ik het kaartje dan niet gewoon uitrekken?? Tuuuurlijk kan dat! :-) Alleen is alles wat erop staat dan totaal uit z'n proporties getrokken wat geen gezicht zou zijn.
Toen belde ze gistermiddag. Ze had weer een goed idee. Of ik niet van de kaart, die ik ze had gestuurd ter ere van hun ondertrouw, een trouwkaart kon maken. 'Gewoon even' de boven- en de onderkant eraf doen.....Dat dan OOK alle verhoudingen totaal zoek zijn laten we maar even buiten beschouwing :-/
Dus toen ik gistermiddag thuis kwam ben ik maar weer gelijk begonnen met het hele kaartje opnieuw samen te stellen. Gisteravond het resultaat aan haar gestuurd en zowaar: ik kreeg een emailtje terug dat het deze kaart moest worden. Je begrijpt dat ik nog maar even wacht met het uiteindelijke afdrukken...Het kan verkeren.

Het afdrukken zal sowieso een beetje moeilijk gaan. Ik zit al 2 weken beneden met de laptop want Jan is boven het computerkamertje aan het 'opruimen'. Daar had hij 1 weekend voor gepland. ( ik zou het in een half uurtje voor elkaar hebben, maar ach...hij wil het perse zelf doen, aangezien hij bang is dat ik spullen van hem weggooi) Een terechte gedachtengang, dat wel! :-) Maar goed, hij is nu al 2 weken 'bezig', en de grond ligt bezaaid met allerlei paperassen. Ik kan er dus amper bij met de laptop. Ook de scanner is niet bereikbaar. Dus die twee mappen met oude foto's van mijn schoonzus kan ik ook nog steeds niet inscannen. Het schiet weer allemaal niet op! Ik sta verbaasd over mijn engelengeduld met die man. Tot het me ineens helemaal tot HIER zit, hoor. Dan verandert het engeltje in mij tot een klein duivelinnetje. En berg je dan maar.

Vanavond gaan Mariska en ik naar een voorstelling van de Lama's. T'is de laatste voorstelling van dit theaterseizoen waar we kaartjes voor hebben. Ben benieuwd wat er in het nieuwe seizoen allemaal voor leuks is!


En terwijl Maris en ik daar zijn en waarschijnlijk in een deuk liggen krijgt mijn moeder haar implantaten! Haar tandarts doet dat 's avonds. Gek, hè? Ook daar ben ik benieuwd naar. Hoe dat nu weer af gaat lopen......;-)

Geen opmerkingen: