maandag 5 mei 2008

Slán!


credits hier


credits hier

Gisteren zijn we naar Woudenberg geweest. Jan, de vriend van mijn moeder, heeft daar op een NCC camping de caravan gestald. Het weer werkte prima mee. Heerlijk in het zonnetje gezeten! Mijn zus José, zwager Nico en nichtje Roxanne, kwamen ook gezellig langs. Mijn moeder had soep gemaakt en broodjes. Ikzelf had 's ochtends nog een grote schaal pastasalade gemaakt. Het recept had ik gekregen via een receptenkettingbrief die onlangs de ronde deed. Erg lekkere salade! Hester, nog bedankt voor het recept!

Vandaag heb ik een hoop klusjes te doen, want morgenochtend vroeg vertrekken Mariska en ik naar Dublin! Jippie! Laten we hopen dat het weer daar net zo mooi is als hier! Dan kunnen we lekker lunchen in het park van St. Stephen's Green. Een leuk park vol met bloemen! Ik zal er eens wat foto's nemen.
Maar goed, ik ga even opschieten. Er is nog zoveel te doen vandaag. Je wilt het hier toch een beetje netjes achterlaten. Kattenbak en vogelkooi moeten schoongemaakt worden, stoffen, stofzuigen, de laatste boodschappen doen ( Jan moet toch ook wat te eten hebben tijdens onze afwezigheid), de accu van het fototoestel opladen, planten water geven, spullen om meetenemen verzamelen, koffer in pakken, nog even een was draaien, enzovoort enzovoort...
Slán!....(tot ziens)

Geen opmerkingen: