dinsdag 20 mei 2008

Krijg de pieten!

Nee, ik krijg de pieten niet! Ik heb ze alleen te logeren! Het zijn namelijk de zebravinkjes van mijn moeder. Zij zit heerlijk een weekje in een hotel op Rhodos te genieten van de zon. Haar pietjes staan gezellig bij mij op de kast. Wat een gekkenhuis, zeg! Ik hoor nu aan alle kanten gekwetter, de hele dag door! Volgens mij doen ze wedstrijdje wie er het luidste geluid kan maken. De uitslag is nog onbeslist...
Morgen ga ik eerst maar eens bij mijn moeder de post doen en de plantjes water geven. Moet tussendoor ook nog even een paar keer gebeuren.
Mijn schoonmoeder zou eigenlijk morgen naar huis moeten/kunnen. ( MET een lichte longontsteking en een antibioticakuur) Maar dat is nu weer terug gedraaid. Ze heeft nog steeds een probleem met haar blaas. Er blijft teveel urine achter. Ze is weer even gekatheteriseerd. Ze hoest ook best wel veel, meer dan gisteren.
Toen ik vandaag kwam zat ze weer in bed. In nachthemd. En op de een of andere manier heeft ze maar het idee dat ze niet genoeg nachthemden heeft. Elke dag vraagt ze om een paar nieuwe, maar die liggen er allang. Dat dringt maar niet tot haar door. Ik had een nagelkniptangetje meegenomen en heb haar nagels geknipt. Jemig, wat een harde nagels zijn dat, zeg! :-)) Als ik dat had geweten dan had ik de grotere meegenomen!
Tante Netty, haar vriendin en buurvrouw, was er ook. Ze hebben nog herinneringen opgehaald over campingtripjes van vroeger. Sommige dingen wist ze nog, maar ook die herinneringen liepen allemaal door elkaar. Maar het was wel leuk om die verhalen te horen.
Nou, we wachten maar weer af wanneer ze nu wel naar huis mag. Ik ga voor de zekerheid maar weer even een wasje voor haar draaien.

Geen opmerkingen: