zondag 1 juni 2008

Dancing the night away....







Gisteravond was het weer zover: afdansavond in Dansschool Kaptein. Mariska ging op voor haar tweede diploma 'Allround'. Om 19.00 ging de deur open en konden de kandidaten en hun familie een plaatsje zoeken. Mariska had behoorlijk wat publiek meegebracht. Haar vriendin Cindy was speciaal overgekomen uit Oosterbeek, oma en haar vriend waren er, en ook nog haar tante Karin en oom René en nicht Laura. En wij als ouders natuurlijk. Ze danste af met Mark. En dat gaat altijd goed. Alleen de tango ging deze keer niet helemaal goed volgens Mariska. Wij hebben er niets van gemerkt, dus het zal wel meevallen.
Ze zag er schattig uit in haar groene jurk. Is weer eens wat anders dan al die zwarte jurken. Ik heb nog foto's en een filmpje gemaakt. Een aantal foto's staan hier al, maar de rest kun je HIER vinden....
En als je een stukje samba wilt zien, kijk dan maar naar dit filmpje.



Schoonmoeder ligt nog steeds in het ziekenhuis, alhoewel er alweer even sprake van was dat ze de volgende dag alweer naar huis zou moeten. Uit de vluchtige testen bleek dat ze nog steeds een lichte longontsteking heeft. Er is ook weer bloed afgenomen maar daar is nog geen uitslag van. Verder hebben we nog niets gehoord. Ook hebben we geen idee of er al een dokter bij is geweest. Iedereen is het er over eens dat ze thuis niet meer op haar plek is en dat ze totale zorg nodig heeft. Wij vinden dat allemaal, ma vindt dat zelf ook, de contactpersoon van de Parnassia vindt dat, de verpleegsters in het ziekenhuis vinden dat. Allemaal....! Maar ja. Waar kan ze terecht?
Zolang ze in het ziekenhuis ligt zijn we allemaal een beetje opgelucht. Ma ook. We hebben haar in geen tijden zo opgewekt gezien. Ze heeft geen idee meer hoe ze deze keer in het ziekenhuis terecht is gekomen. Ook weet ze niet eens meer dat ze alweer een week thuis is geweest. Haar korte termijn geheugen is gewoon weg.
Maar goed, op dit moment is ze even 'onder de pannen' en in goede handen. Voor zolang het duurt....

Geen opmerkingen: