vrijdag 27 juni 2008

Erin Go Bragh!


credits hier


credits hier

Zo, weer een paar scraps af! Deze keer zat er eentje bij voor een Dublin wedstrijd. Die laat ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij gaan! Daar MOET ik wel aan mee doen, als Dublin fanaat! Er zijn altijd zo'n stuk of 60 aankomende wedstrijden om aan mee te doen, maar op dit moment heb ik weinig inspiratie. Te druk met andere dingen. Geeft niet, komt wel weer. Waarschijnlijk pas weer na onze vakantie in Ierland. Daar ben ik me ook verder in aan het verdiepen. Kijken wat er te doen valt en aan het zoeken wat nog meer de moeite waard is om te bezichtigen, maar niet al te toeristisch. De ge-ijkte dingen zoals de 'Cliffs of Moher' , 'the Ring of Kerry' en 'the Aran Islands' doen we toch wel, hoor, daar niet van. Maar toch wil ik ook wel dingen zien die nog niet iedereen gezien heeft. En om daar achter te komen is Hyves een goede informatiebron! Ik ben daar lid van de Ierland hyves. Daar zitten allemaal Ierlandliefhebbers. En een hoop mensen hebben goede tips over wat wel te doen en wat niet. Een bron van informatie dus! Handig!
Verder neem ik natuurlijk nog wat boeken mee uit de bieb.

Gisteren zijn er al twee nieuwe potentiele dirigenten op de koorrepetitie geweest. Peter Dingemanse ( van mijn oude koor Inspirited) heeft de eerste helft gedirigeerd en Michael van Breemen de tweede helft.
Beiden deden het prima. Ik had niet het idee dat ik erg aan ze moest wennen. Het verliep eigenlijk wel soepeltjes. Volgende week donderdag komt Mathieu Smit nog een halve repetitie. Daarna gaan we stemmen. Ben benieuwd wie het gaat worden. Aanstaande maandag ga ik samen met nog een paar anderen een repetitie bij Mathieu bijwonen. Dat zou eigenlijk afgelopen maandag al gebeuren, maar dat is een weekje uitgesteld. Ook de lokatie is veranderd: nu is het in Capelle a.d. Ijssel ' i.p.v. Rotterdam. Ik hoop dat ik het kan vinden :-) Maar gelukkig heb ik Google Earth. Prima programmaatje. Je kunt zelfs zien waar je je auto kwijt kan!

Geen opmerkingen: