vrijdag 4 juli 2008

Supervoices!


credits hier

Jippie! Vandaag plopte de envelop met de deelnemersgids en de oefenCD's van Supervoices op de mat. Ik zat er al op te wachten. Supervoices is DE grootste vocale popgroep ter wereld, tenminste zo kondigen ze zichzelf aan. Op 11 oktober 2008 komen zo'n 2000 zangers en zangeressen tesamen in 'de Doelen', in Rotterdam, om daar een dertiental nummers ten gehore te brengen. En ik ben daar eentje van. Maar ik ga niet alleen, hoor. Nee, ik ga samen met Nel, Lenie, Moniek en Mia, van ons koor "Enjoy". Maar aangezien we niet allemaal in een apart vak willen zitten, hebben we ons met z'n vijfjes ingeschreven bij de hoogmidden stemmen. Oehhhh, is wel even wennen voor mij en Nel en Lenie. Nel en ik moeten minder hoog en Lenie moet juist hoger zingen. Moniek en Mia hebben geluk, zij zijn de middenstem al gewend. Ik heb zojuist alvast de oefenCD geript en op de computer gezet. Er zitten een aantal pittige nummers bij, zoals 'Bohemian Rhapsody' ( nu totaal anders voor mij), en 'You'll never walk alone'. Verder ook een aantal niemendalletjes zoals 'Easy Lover', 'Love is all' en 'Xanadu': die zingen zo weg, dat zal geen probleem zijn. Verder nog verrassend leuke nummers, zoals: 'Ghosts in my machine' ( Annie Lennox),'Head over heels'( Abba),'The Journey' en 'Jij & ik' ( tune van Memories). Helaas ook nog een aantal JASSES, WAT EEN VRESELJKE NUMMERS: 'Hole hearted', 'I want it that way' ( ja,die van de Back Street Boys) en 'Samen zijn'. ( ik hoopte op de versie van Willeke Alberti, maar niets is minder waar, t'is een totaal ander nummer... de solo wordt nu gezongen door Petra Berger)
Maar niettemin, ik heb er zin in. En nu maar oefenen, oefenen en oefenen.
In ieder geval maken we er een leuke heeeeele lange dag van! Van s'ochtends 9.00 tot 's avonds 21.30. We zullen de volgende dag schor en hees zijn, maar wel een mooie ervaring rijker!

De scrap hierboven is er eentje voor een wedstrijd Zwart/Rood. Het plaatje wat ik ervoor gebruikt heb is van de fotograaf James Pan. Prachtige kleurrijke foto's maakt hij. Via het internet kom je in aanraking met de meest talentvolle mensen, kunstenaars en fotografen. Vaak mensen waar je nooit eerder van hebt gehoord, maar die zulke mooie dingen maken. En dat gaat allemaal via via. Deze James Pan kwam ik weer op het spoor via een blog van Té la ma Maria - Reus, iemand die weer mijn blog bekijkt in Andorra/ Spanje. Hij speurt het internet af op zoek naar nieuw talent en maakt er artikelen over. En daar maak ik weer dankbaar gebruik van. Lezen kan ik zijn verhalen niet, ze zijn immers in het Catalaans. Maar plaatjes kijken doe ik graag. :-)

1 opmerking:

Jobove - Reus zei

Thank you for remembering us, we are to your disposition for what it is convenient for you
A great kiss and a fuerta embraced of your friend of Reus