dinsdag 8 juli 2008

Van huwelijken en schoonmoeders....


credits hier



Zo, hee, wat een hoosbuien vandaag, hè? De hele parkeerplaats achter ons huis staat onder water. Het valt niet mee om je auto in- en uit te komen! Dat wordt morgen niet in de tuin zitten met m'n verjaardag. Helaas!
Gisteren heb ik samen met Sylvia de 'bedankkaartjes' van na hun huwelijk geprint. In ene keer goed! Dus het was in een paar uurtjes gepiept. Ik printen, zij snijden en vouwen. Teamwork! Het is hetzelfde ontwerp als ik van hun huwelijkskaarten heb gemaakt, maar nu staat er een trouwfoto op. Ze zijn leuk geworden, vind ik zelf. Let op Chris z'n handje over het frame, leuk detail, toch?? ;-)
Binnenkort is onze derde en laatste trouwerij van dit jaar. Dan trouwen Sander en Nathalie. Oh hemel, als het weer maar een beetje opklaart!
Ik ga eerst donderdagavond bij Chris en Yvonne het huwelijksalbum bekijken. Ben benieuwd. Kijken of ik nog een mooie officiële foto kan aftroggelen....Heb ik gewoon nodig voor een scrap, maar dat weten ze nog niet. Oeps, nu dus wel! ;-)

Met mijn schoonmoeder gaat het nog steeds hetzelfde. We horen niets meer over infecties, dus ik neem aan dat die er niet meer zijn. Maar ze is heel moe en zwak. Als ze een kwartiertje in een stoel zit dan zakt haar bloeddruk naar 85/40. Dus dan moet ze weer gaan liggen. Haar hart moet dan teveel pompen. Ze dringen haar ook geen voedsel meer op. Ze eet alleen een klein beetje havermoutpap of vla. Da's het enige. Drinken doet ze nog wel. En piekeren ook...:-/
Het ziekenhuis is nu uitbehandeld. Maar aangezien ze in haar conditie niet naar huis kan, zijn ze wettelijk verplicht een plek voor haar te vinden in een ander soort opvang. Dat is nu in werking gezet. Het probleem is alleen dat er in heel Zoetermeer EN omstreken geen plek is op dit moment. Het REC ( HET verpleeghuis van Zoetermeer) wordt tegen de vlakte gegooid en weer opgebouwd. Er is inmiddels een nieuw noodgebouw geplaatst waar 250 mensen kunnen worden opgevangen. Maar dat is minder dan het huidige aantal patienten. De rest van die mensen worden nu verdeeld over de regio. Dus vandaar dat alles vol zit. Het is gewoon pech hebben! Verkeerde tijd dus.
Nu wordt er gekeken of er een plek is in de buurt van Montfoort waar mijn schoonzus en zwager wonen. Moeilijk, hoor, want hoe weet je nu hoe zo'n verpleeghuis staat aangeschreven. Als ze ergens wordt opgenomen dan kijken ze 6 weken lang watvoor soort zorg ze precies nodig heeft. Na die tijd volgt een definitieve indicatie. Heeft ze totale zorg nodig ( wat we wel denken), dan blijft ze in het verpleeghuis waar ze is opgenomen. Dus het is wel van belang dat ze gelijk in een goed huis terecht komt.
Maar goed, dat loopt nog. We hebben ook geen idee hoeveel tijd dat in beslag neemt. Zolang er nog niks bekend is blijft ze liggen waar ze ligt.

Geen opmerkingen: