woensdag 3 september 2008

Kattekwaad en kwade katten..


credits hier

Je zou toch denken dat na 2½ week Cloris wel zo'n beetje aan Kiwi gewend zou zijn. Maar niets is minder waar. Nog steeds schiet hij in de stress als ze langs loopt. Het begint Kiwi ook de keel uit te hangen, altijd maar dat gemekker en dat gemopper van die oude zemelaar. Tegenwoordig lokt ze hem expres uit zijn tent en gaat hem niet meer uit de weg. Maar nog steeds op een vriendelijke manier, hoor. T'is gewoon een lieve snoezepoes, alleen kan Cloris dat niet waarderen. Met argusogen volgt hij elke beweging die ze maakt. En als ze te dicht bij komt, dan blaast hij. Volkomen onterecht, maar ja. T'is ook maar een kater.
Kiwi is ook zo'n stil beestje. Je hoort haar niet. Geen gemiauw, geen gemekker. Ik vraag me af hoe dat moet als ze eenmaal naar buiten mag.....Ik hoor haar niet als ze weer naar binnen wil! Dan moet ze maar op het raam kloppen, vinden jullie ook niet? Mal beest. Ze wordt wel al een stukje dikker, gelukkig. Ik wil geen botjes voelen als ik haar aai. Ze is gek op knuffelen. Je krijgt dan van die liefdesbijtjes, maar aangezien mevrouw tandeloos is, voel je alleen maar een vochtig gehemelte. Een gek gevoel! :-) Als ik erover nadenk dan heb ik toch wel twee rare katten. Kiwi heeft geen tanden en heeft ( misschien daardoor) vaak haar tong buitenboord hangen. Cloris heeft juist wel tanden, waarvan de twee bovenhoektanden weer niet in zijn bekkie passen. Die hangen ook buitenboord. Dus ze passen op zich wel bij elkaar :-)
A match made in heaven!
Oh, nu ik het toch daarover heb....gaan jullie morgenavond ook kijken naar 'Irish Matchmaker' op RTL8?? Drie vrouwen gaan in Ierland op zoek naar een man. En daarbij trekken ze van Kinsale, via Killarney naar Galway. Nou, daar zijn wij ook geweest. Vandaar dat ik morgenavond om half tien klaar zit om weer even te genieten van het uitzicht! En ook om te kijken met watvoor halve gare Ieren ze in aanraking komen. ;-P

Geen opmerkingen: