zaterdag 27 september 2008

over Kiwi en stoelen....


credits hier


credits hier

Vandaag was het een feestdag voor Kiwi. Zij is precies 6 weken bij ons in huis, dus mocht ze vandaag voor het eerst haar neusje buiten de deur steken om een beetje frisse lucht naar binnen te snuiven. Binnen de kortste keren was ze onder de tuindeur gekropen en nam het rit aan. Eerste instantie dacht ik: 'Die komt nooit meer terug!'. Ik voorzag al dat ik pamfletten moest gaan printen en uitdelen, alle dierenasiels in deze provincie moest gaan bellen en ook de nodige bloederige taferelen over ongelukken en aanrijdingen verschenen al voor mijn geestesoog!
Maar even later kwam ze alweer vrolijk aangehuppeld om lekker in het zonnetje te gaan uitrusten van haar wandelingetje. Een pak van mijn hart natuurlijk. Ze weet dus in ieder geval haar huis weer terugtevinden. Nu maar hopen dat ze nergens bij de buren naar binnensluipt om daar etenswaren te confisqueren. :-/ Ze blijft maar gefocust op eten, eten, eten. Ze lust ALLES. En ze krijgt ook alles weg zonder tanden!
Ik denk dat wij zelf ook maar minder moeten gaan eten.....
Gisteren is Jan door een eettafelstoel gezakt. :-) En het erge is: het is al de tweede stoel die naar de gallemieze is...Hij doet nu een poging om ze verstevigen met houten latten eronder. Dat moet wel lukken, denk ik. Hij doet dan maar gelijk alle stoelen, want misschien staan de andere twee stoelen ook op scherp. Het is dus vanaf nu elke keer weer een avontuur als je gaat zitten....:-)) En het leuke is dat Jan binnenkort jarig is, dus dat wordt gevierd. Wie oh wie doet mee aan de stoelendans?? Ik hou mijn camera in de aanslag! :-))

1 opmerking:

PiNay Designz( rhuth79™) zei

hi ineke!!! how are you?? great looking site... dropping by send some love!!
hugs,
Rhuth79