woensdag 1 oktober 2008

Roxanne is jarig!


credits hier


credits hier


credits hier

Hieperdepiep! Mijn nichtje Roxanne is vandaag jarig en ze wordt 20 jaar. Geen tiener meer, maar officieel een TWEN! Hartelijk gefeliciteerd, Roxan. Tot vanavond!:-)
Wat een weer vandaag, hè? Wind en regen, bar en boos! Net even snel boodschappen gedaan, maar ik woei zowat uit mijn jas.
Ben ook druk bezig geweest met verjaardagskaarten en aanverwante artikelen waar ik nu nog niet op in kan gaan. Morgen wordt Jan namelijk 50 jaar! Jahaaa, een halve eeuw oud! We vieren het zondag, want morgenavond hebben we een informatieavond op Mariska's school. Over haar trip naar Rome. Dat schiet ook al aardig op.

Ik kreeg laatst nog een leuk emailtje van Jayaprem, een collega-scrapster op de scrapbookflairsite. Mijn blog had een prijs gewonnen! De 'I Love Your Blog' prijs!
Ze had mijn blog genomineerd. Aardig toch? Ik voelde me best even gevleid. Je mag dan een speciaal ikoontje op je blog zetten. Maar het is ook de bedoeling dat je weer 7 andere blogs nomineert voor die prijs. Het is dus zoiets als een 'kettingblogprijs'....:-/
Hmmmm. Het wordt al minder speciaal, hè? Ik weet ook niet of het alleen bestemd is voor scrapblogs of dat het voor allerlei soorten blogs is. Ik zal het nog maar eens even navragen....

Geen opmerkingen: