vrijdag 10 oktober 2008

Vol verwachting klopt ons hart!


credits hier

En dat is niet vanwege Sinterklaas die volgende maand komen gaat. Neehee, er staan spannende dingen te gebeuren!
Mariska is druk bezig met het pakken van haar grote tas. Ze gaat morgen naar Rome. Ze gaan met de bus, een dubbeldekker. En het blijkt dat er in zo'n bus maar weinig bagageruimte voorhanden is. Er mogen dus geen harde koffers mee, alleen maar zachte tassen. Die kunnen beter gestouwd worden.
Achgoss, het arme kind zit dan 24 uur in de bus. Balen! Ik geef haar maar zo'n opblaaskussentje mee. Dan kan ze nog proberen wat te slapen. En mocht haar stuitje pijn gaan doen, dan kan ze er ook nog op gaan zitten. ;-)
Helaas kan ik haar niet uitzwaaien. En dat vind ik helemaal niet leuk. Het is de eerste keer in haar leven dat het niet kan. Ik voel me een beetje een ontaarde moeder. Dat wel. Maar echt....ik kan niet. ( Jan en oma gaan haar nu uitzwaaien)
Ik moet namelijk morgenochtend vroeg al naar Rotterdam voor de Supervoicesdag. Om 7.45 de deur uit, om Nel (een van de medezangeressen) op te pikken. Helaas belde Mia af, ze voelt zich helemaal niet lekker. Snotverkouden! ( heerst hier erg in de Randstad). Ze probeert nog wel 's avonds te komen, dus we hopen dat dat gaat lukken. Het zou toch jammer zijn als ze er niks van mee zou maken. We hebben zoveel geoefend!
Lenie en Moniek gaan met de trein. Die ontmoeten we op locatie. Dan volgt een hele dag met oefenen, eten, thee drinken, oefenen, snoepen, thee drinken, oefenen, eten en daarna 's avonds het daverende optreden! 2000 stemmen vullen dan de Doelen. Ik heb al wat filmpjes bekeken op de supervoiceshyve. Het lijkt me zo'n gave ervaring!
Ben zo benieuwd!
Maar ik laat nog wel weten hoe het was.....

Geen opmerkingen: