vrijdag 7 november 2008

Niet te genieten!


credits hier

Volgens mij kom ik nu echt in de overgang, hoor! Ik ben niet te genieten, al een paar dagen niet. Alles zit tegen, en mijn geduld is op. Maar als ik zeg: ALLES zit tegen, klopt dat ook weer niet. 't Zijn maar kleine dingetjes die tegen zitten maar toch maak ik me daar boos over. En zo ben ik normaal helemaal niet.
Zo maak ik me zorgen over een dirigent die binnenkomt met een dubieus mondeling contract, en die nu al aangeeft meer geld te willen hebben, terwijl ie nog maar net sinds september voor ons koor staat. Dat geld is er niet. DUS moet waarschijnlijk de contributie flink omhoog. Alleen maar om meneer te behouden...En wie zegt mij dat hij over pakweg een half jaar niet weer om meer vraagt?? Neee, het klopt voor geen meter. En begrijp me goed: hij doet het leuk. Maar door de rompslomp er omheen zie ik hem toch wel in een ander licht dan menig andere koorleden die nog steeds idolaat van hem zijn.
Verder heb ik de laatste dagen in de clinch gelegen met de Praxis,(vanwege een door hun niet gepleegd telefoontje over een lamp die ik besteld had en die alllllaaaaannnnggg binnen was, PLUS over het bijna niet geven van 20% korting waar ik nog recht op had).
Ik heb een boze email geschreven naar de Honig, omdat ze zomaar het strooi-tuutje van het pakje Allesbinder hadden gehaald. Zijn ze helemaal gek geworden daar??? :-)
Verder kreeg ik vandaag een dubbele rekening van de tandarts. Dus hem ook gelijk maar even gebeld. Ik was toch al geirriteerd, dus dan bel ik sneller.
En net heb ik weer een hele discussie gehad met een meneer van het Wereld Natuur Fnds. De arme man belde om te vragen of hij onze jaarlijkse gift per acceptgiro om mocht zetten naar een automatische maandelijkse. Op die manier wisten ze zeker hoeveel geld er maandelijks binnen zou komen en konden ze beter plannen waar en wanneer dat naar een of ander project zou gaan. Nou, daar kon ik me best in vinden, maar toen ik hem vertelde dat ik dan wel zelf wel maandelijks het geld periodiek zou overmaken via de postbank, was hij het er weer niet mee eens. Hij wilde het automatisch afschrijven en ik wilde dat niet. :-)) Dus dat was ook weer even over en weer. Hij kan de boom in. Op mijn manier of helemaal niet. Graag of niet!
Pfffff, ik hou het er maar op dat mijn hormonen opspelen. Ik ben normaal ECHT vrij meegaand, maar op de een of andere manier gooi ik nu mijn kont tegen de kribbe.
Dus bel me maar even niet....tot het weer gezakt is! :-))

Geen opmerkingen: