donderdag 20 november 2008

Over Ziggo en Zingen...


credits hier


credits hier


credits hier

Zojuist klapte het internet er weer even uit. Dat gebeurt tegenwoordig nog maar zelden, dus Ziggo heeft zijn leven al gebeterd. Geen internet betekent even de router een andere Wan configuratie laten zoeken, en daar was ik al mee bezig. Intussen hoorde ik Mariska al van twee hoog naar beneden komen klossen, met Jan vlak achter haar aan vanaf één hoog. Alletwee komen ze dan de kamer binnen met zo'n wanhopige blik in hun ogen: Help, wat is er aan de hand, we hebben geen internet!
Was wel grappig om te zien! :-)

Vanochtend weer naar het koor geweest. Dat liep even anders dan we gedacht hadden.
Meestal komt de dirigent zo tussen half tien en kwart voor tien binnenwippen, maar deze keer werd het steeds later en later. Tien uur: nog niemand. Kwart over tien: nog niemand. En hij moet uit Amsterdam komen, dus je denkt al snel dat er onderweg wat gebeurd is. We hebben toen eerst maar een koffiepauze ingelast, zodat, wanneer hij zou komen, we dan gelijk zouden kunnen beginnen met repeteren. Zowel 18 als 20 december hebben we een optreden, dus elke repetitie is wel van belang nu en hebben we ook echt wel nodig. Inmiddels had het bestuur hem al op zijn mobiel proberen te bereiken, maar geen gehoor. Ook op een smsje reageerde hij niet. We zagen hem al gedeukt over de vangrail hangen!
Moniek heeft de repetitie overgenomen, want zij kan piano spelen. Gelukkig maar! We hebben dus nog wel het een en ander kunnen oefenen.
Later kregen we een emailtje dat zij vanmorgen een emailtje bleek te hebben gehad met de mededeling dat hij thuis was met een buikgriep. En die had ze niet meer gelezen voor ze naar het koor ging. Neem ik haar niet kwalijk, een belletje had ook eenvoudiger geweest. De telefoonnummers staan namelijk op de Enjoy-site!
Dan had zij misschien weer Dorien in kunnen schakelen. Dorien is een dirigente die wel vaker bij ons invalt. Vorige week nog. Toen onze dirigent er ook niet was...
Kan allemaal gebeuren, maar het komt zo ongelukkig uit nu!

Geen opmerkingen: