dinsdag 25 november 2008

Thierry, gefeliciteerd!


credits hier


credits hier


credits hier

Tjonge, wat hadden we een sneeuw onderweg terug van Utrecht afgelopen zondag! Terwijl gisteren het zonnetje weer zo lekker scheen! Ik heb zelfs de tuin weer helemaal aangeveegd. Weer een kliko vol! Gelukkig zijn de meeste bomen en struiken inmiddels bijna kaal dus veel zal er niet meer bij komen.
Ik heb ook sinds een paar daagjes mijn duifjes weer gespot in de Magnolia. Geen idee of het dezelfde zijn als ieder jaar, maar toch altijd leuk om ze te zien zitten met z'n tweetjes. Knus!
Jan kwam laatst terug van een bestuursvergadering van zijn koor 'Inspirited' met de vraag op ik hun website kon 'opleuken'. Ze vonden hem een beetje saai. Dus ik ga binnenkort eens even surfen op het net. Kijken hoe andere koorsites in elkaar steken en kijken wat voor ideetjes ik wel en zeker niet kan gebruiken. Van drukdoenerige sites hou ik niet. Geen knipperende items, geen ongevraagd spelende muziekjes...Hoogst irritant is dat! Dus daar ga ik me binnenkort in verdiepen.
Ook vriendin Els belde met de vraag of ik voor haar uitnodigingen wilde ontwerpen voor hun 12½ jarig huwelijk. Ik krijg het nog druk. Ik kan wel een businessje opstarten. :-) Maar ja, dan is het geen hobby meer en dan is het 'moeten'. Ik weet niet of ik het dan nog wel leuk zou vinden.

Met de gewone scraps gaat het best wel goed in de wedstrijden. Onlangs weer twee 1e prijzen en een 2e prijs gewonnen. Aan het begin vond ik dat fantastisch en nu denk ik alleen maar: oh, leuk. Meer niet! Erg, hè?? Vaak zie ik pas na een aantal dagen dat ik gewonnen heb. Ik volg het allemaal niet meer zo. Maar ik vind het nog wel steeds leuk om te kijken welke wedstrijden er uitgeschreven zijn, maar meer voor de inspiratie dan voor de punten.

Maar nu ga ik even opschieten. Eten maken: broccoli met tomaat en kaas erover/ aardappel anders (bacon en ui smaak) en gemarineerde kipkarbonades. Vanavond op visite. Neef Thierry is vandaag 25 geworden! Gefeliciteerd!

Geen opmerkingen: