maandag 1 december 2008

Geen Sint dit jaar!


credits hier

Sinterklaas moet nog komen en toch begin ik al aardig in de kerststemming te komen! Misschien komt dat ook wel door het feit dat ik dit jaar niets aan Sint doe. Ik had er geen zin in. Er komt toch heel wat bij kijken elk jaar: kadootjes verzinnen en kopen, gedichten maken, een of ander spelletje verzinnen om de pakjes bij te openen, en je moet toch ook iets lekkers op tafel zetten. Plus het feit dat nicht Roxanne ook rond die tijd moet bevallen. Als de baby er is laat ik als de donder alles vallen en ga dan de laatste aanpassingen op de geboortekaart maken, printen, snijden, vouwen, zodat die ook op de bus kunnen.
Er ligt ook nog printwerk te wachten van de kerstkaart van mijn schoonmoeder. We hebben te horen gekregen dat zij eindelijk kan verhuizen naar een ander verzorgingshuis, ook in Utrecht! Daar krijgt ze een eigen kamer. Hartstikke fijn! Kan ze een beetje tot rust komen. Op dit moment deelt ze nog een kamer met een chagrijnig typje :-/
Dus per 17 december gaat ze verhuizen! Allemaal heel spannend voor haar! Maar ik denk wel dat ze het naar haar zin gaat krijgen. Dat hoop ik in ieder geval.
Karin vroeg of ik kerstkaartjes wilde ontwerpen met tegelijkertijd een adreswijziging erop. Dat is klaar, maar nu nog printen. Ik durf ze niet allemaal tegelijk te printen. Stel je voor dat de printer op hol slaat, of hij weigert ineens dienst, of één van de printkoppen brandt door....(is met de vorige gebeurd). En stel dan dat dan net Roxanne bevalt....oh, hemel, paniek! Ja, ik weet het: ik ben toch wel een beetje een doemdenker! Want eigenlijk gaat het altijd wel goed. Achteraf gezien :-/
Maar goed, waar had ik het ook al weer over.. Oh ja, kerst. Ben vrijdag nog met Sylvia naar de Intratuin geweest. Weer leuke kerstspulletjes gezien. Ik was WEG van een soort verlichtingsstaven, waarbij het lampje van boven naar beneden verliep...net smeltend ijs. Moeilijk uit te leggen....Maar toen ik zag dat 5 van die staven 119 eurootjes kostten, vond ik ze al iets minder leuk. Ik zie ze al hier in de Magnolia hangen. Dan zijn ze zo gestolen! Weg 119 euro! Nee, ik wacht nog wel een aantal jaartjes, dan kosten ze misschien een fractie van de huidige prijs.
Ik heb nog wel een leuke ovale klok gekocht. Voor in de keuken. De klok die er hing liep hoe langer hoe langzamer. En dan duren de dagen wel ERG lang! :-P
En nu ik het toch over een klok heb...dat doet me weer denken aan 2 voor 12.
Grappig. Dat spelletje heb ik gisteravond samen met Aart zitten spelen via de computer. Hij vanuit Amerika en ik vanuit Zoetermeer. Alletwee een uitzending van 2 voor 12 geopend via 'Uitzending gemist.nl', de filmpjes gesynchoniseerd op de sekonde, webcam aan zodat we met elkaar konden praten, en spelen maar! Leuk, joh!
Zo doen we tegenwoordig ook de wekelijkse cryptogrammen van de 'Trouw' en het 'AD'.
Lang leve het internet!
Jeetje, wat een lang verhaal weer, zeg! Ik ga even verder met het eten: ijsbergsla-stamppot met spekjes, ui en paprika. Daarbij 'frikandelpan', gekruid gehakt voor luie wijven. (gehakt in een ovenschaal, i.p.v. ballen draaien en bakken) ;-)
Groetjesssss.

Geen opmerkingen: