maandag 8 december 2008

Nog geen groot nieuws!


credits hier

Ik zat er al weeeeken tegen aan te hikken: een GROTE BERG strijkgoed! Niet dat ik vergeten was dat ie er lag. Ik zag hem soms best liggen in zijn eenzame eenzaamheid. Maar dan keek ik snel de andere kant op. Ik had soms ook het idee dat ie naar me riep: Kom en strijk me weg! Maar dat kan ook mijn geweten zijn die ik hoorde. Dat lijkt me eigenlijk meer voor de hand liggend. Maar vandaag had ik geen ene smoes paraat om onder de klus uit te komen, dus vanochtend heb ik de koe bij de horens en de bout bij het handvat gepakt. UUUUREN en tot vervelens toe heb ik staan strijken. Je moest eens weten hoe vreselijk ik dat elke keer weer vind. Bwlaaaah.
Maar het is weer gedaan. Behalve de overhemden van Jan met korte mouwen, en een paastafelkleed. Die komen over een paar maanden weer aan de beurt. Selectief strijken noemt men dat. :-P

Verder ben ik creatief met wastabletten geweest. Nee, ik heb geen nieuwe techniek ontwikkeld! Maar uit mijn schoonmoeders huis kwam nog een pak wastabletten. Wat een rotzooi is dat, zeg! Die dingen lossen dus amper op in de wasmachine! Wat een smurrie! Ik heb dus alle tabletten in de blender gegooid, gemalen en daarna bij mijn eigen spul gegooid. Zuinigheid met vlijt!

Verder is het nog steeds wachten op Roxanne's baby. Ze is inmiddels gestript en ze wordt goed in de gaten gehouden want haar bloeddruk is aan de hoge kant. Ik heb vandaag nog niets gehoord, dus wie weet....:-)
Ik ben er de hele dag mee bezig. Het lijkt wel alsof ik zelf ook een beetje oma word. :-) T'is ook zo leuk om weer een klein kindje in de familie te hebben! Mariska was de laatste en zij is alweer 18 jaar.
Maar het houd me wel bezig, hoor. Ik heb net lof met ham en kaas, kip in oosterse marinade en gebakken aardappeltjes staan maken terwijl ik nog een pan bruine bonensoep had staan!! Nou ja, dat eten we dan morgen maar. Tenzij ik het weer vergeet.... Concentreren, Ien, concentreren!

Geen opmerkingen: