woensdag 31 december 2008

Prettige oud en nieuw allemaal!!


credits hier


credits hier

Wat een vrieskou, hè? Het was -4 toen we vanochtend naar DenHaag reden. Eerst hebben we in het Omniversum de film 'De Grand Canyon' gezien. Mwahhhh. Mooie plaatjes, maar een beetje saai. Denk aan een bootje dobberend op een rustig stukje van de Colorado rivier en datzelfde bootje bijna omslaand op een wild kolkend stuk van dezelfde rivier. En dat moet je je dan in gedachte tig keer voorstellen.... ja, saaaaaiiiiii!
Ik veerde nog even kortstondig op toen ze een stukje van Las Vegas lieten zien. DAT zag er wel gelikt uit trouwens! Maar helaas dat was maar van korte duur....
Tot nog toe vond ik de imax films van 'Shackleton' en 'The magic of flight' het boeiendst en indrukwekkendst. Die films heb ik naderhand dan ook van het internet gehaald.
Daarna was het tijd voor het inslaan van oliebollen en appelflappen op de Frederik Hendriklaan. Toch altijd weer een gezellige winkelstraat met prachtige panden in de omgeving.

Mariska was nog op zoek naar nieuwe feestschoenen voor onder één van haar baljurken.(Aanstaande zaterdag gaat ze namelijk weer afdansen en gaan wij ook
weer kijken natuurlijk.)
En laat ze nu hartstikke goed geslaagd zijn bij Dungelmann! En nog afgeprijsd ook! De meest sexy schoenen ever!! Zwart lakleer, hoge hakken. IK kan er niet op lopen. Maar ik pas ze wel...;-)

Dan rest mij nog jullie allemaal een gezellige oudjaarsavond te wensen. Eet niet teveel oliebollen en appelflappen, drink niet teveel en kijk alsjeblieft uit met vuurwerk! Op naar 2009! Gelukkig Nieuwjaar allemaaaaaal!!

Geen opmerkingen: