vrijdag 19 december 2008

Van alles wat...


credits hier


credits hier

Voila! Als het goed is heeft iedereen hem nu in huis, dus kan ik het kaartje nu wel wereldkundig maken. Hoe vinden jullie um geworden? Lief, hè? Vind ik wel.
Net zo lief als Joséphinetje is. Het loopt allemaal nog niet zo lekker aan de verhalen die ik hoor. Ze is nogal veel afgevallen, waardoor ze nu elke twee uur voeding moet krijgen. Maar ze ligt dan lekker te slapen en heeft dan helemaal geen trek. En als je slaperig bent, dan doe je er anderhalf uur over. Dus Roxanne komt ook niet echt aan haar rust toe. T'is allemaal nog een beetje moeilijk om een regelmaat te vinden die voor iedereen werkt. Zondagmiddag is het bezoektijd voor familieleden, dus daar kijk ik naar uit. Kan ik weer foto's nemen! :-))

Gisteren hebben we ons eerste kerstconcertje gehad met Michael, de dirigent. Ging best goed! Ok, er zaten hier en daar wat hiaten in...hihihi. Een half koor dat bij 'The infant king" een derde couplet inzette op tekst i.p.v. op noe, en ikzelf raakte even de draad kwijt bij 'A merry christmas'. Tja, dat krijg je als je niet af en toe even een blik op je map werpt om te kijken waar we zijn. Mea culpa! Morgen hebben we een herkansing! Dan zingen we voor stichting De Zonnebloem. En zelfs nog een uitgebreider kerstrepertoire! Een nieuwe ronde, nieuwe kansen. Maar gelukkig wordt 'The infant king' eruit gebonjourd! Op zich een mooi nummer, daar niet van. Het is een nummer dat met volle overgave gezongen moet worden. Maar het staat gepland als een van de eerste nummers, en dan zijn we nog timide en nerveus en voorzichtig. Het zou al stukken beter klinken als we het na de pauze zouden zingen. Dan zijn we losser.

Vanmiddag naar Delft geweest om mijn nieuwe bril optehalen. Laatst had ik maar eens een emailtje gestuurd om te vragen of dat ding nou al eens klaar was. Het was al 4 weken gelden dat ik hem besteld had. Wie weet lag ie wel ergens vergeten in een la ofzo, je weet het niet. Maar de dag erop kreeg ik een emailtje dat ie klaar was. Toevallig, hè? ;-) Ik heb hem nu op en het leest als een tierelier! Ik had al enge verhalen gehoord over dat je er erg aan moest wennen aan dat varifocus. Dat je beter achterstevoren de trap af kon lopen, omdat je anders naar beneden zou storten?!? Je zou de traptreeafstand niet goed in kunnen schatten, zodat je voor je gevoel in het niets zou stappen?? Je zou bij het lezen van de krant je hoofd zo moeten houden dat je precies door het onderste deel van de bril zou kijken....of je zou de krant heen en weer moeten bewegen tot je goed zicht hebt. Pfffff. Ik vreesde het ergste. Maar niets is minder waar! Ik zie mijn voeten gewoon zoals ze zijn. De grond loopt niet af, maar is keurig recht. En ik hou de krant precies zoals ik hem altijd hou. Oh, over kranten gesproken! Vinden jullie dat nou ook zo irritant als de ene helft ondersteboven wordt gedrukt, zodat je hem halverwege om moet draaien???
Oh, gruwel! Wie verzint zoiets en waarom nou toch??

Jeetje, wat een verhaal weer! Tijd voor een bakkie thee! Groetjessss.....

1 opmerking:

Suzanne zei

glad you've got your new glasses! I've never had a problem with varifocals myself, and they are so easy to adjust to; don't know why people think otherwise!!
Hope that you have a lovely afternoon visiting josephine and your niece,
groetjes,
Suzanne x