maandag 26 januari 2009

de zon schijnt...jippie!


credits hier


credits hier

Kijk dat zonnetje eens schijnen! Altijd een prettige aanblik! Alhoewel...zo komt die dikke laag stof op de meubelen wel genadeloos in het zicht te liggen. Hmm. Dalijk maar even mijn handjes laten wapperen.
Het gaat wel weer met me. Ik heb nog wel hoestaanvallen en dan blijf ik er zowat in. Maar verder voel ik me wel weer ok.
Mijn schoonmoeder niet. Zij is gisteren onverwacht met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ze had een hartslag van 160/pm. Met haar nieren is het ook niet in orde, hoorde ik. Ze moet nu even een paar daagjes blijven, dan proberen ze haar hartslag weer op orde te krijgen. Het ziekenhuis in Utrecht heeft het Lange Land gebeld voor gegevens, en wat blijkt: mevrouw is niet bekend in het Lange Land! :-)
Ach, ze heeft er van maart tot juli 2008 een bed bezet gehouden...maar nee hoor, ze kennen haar daar niet! Te belachelijk voor woorden, toch? Misschien zou toch een landelijke centrale database een goed plan zijn.

Aangezien Jan nu niet naar Utrecht hoefde vanwege de ziekenhuisopname van ma heeft ie de zware taak op zich genomen om de nageltjes van Kiwi te knippen. Tjonge, dat vond ze niet leuk! Het was al een crime om haar te pakken te krijgen. We hebben allemaal krabbels op onze handen. Maar uiteindelijk zijn ze gekortwiekt. Ze moet er maar aan wennen. T'is nou eenmaal geen typetje dat buiten haar nagels in de boom zet. Ze komt 's winters al helemaal niet buiten. Ze zit liever met haar giecheltje voor de verwarming. Dan lijkt het net of ze straf heeft.
Nee, t'is een zomerpoesje. We kijken saampjes al uit naar de lente, zij en ik. Dan gaan we gezellig in de tuin zitten. :-)
Maar nu eerst: stoffen, stofzuigen, dweilen, boodschappen doen.... Oh nee, t'is half 11, eerst maar een kopje thee met een chocolaatje.:-)

Geen opmerkingen: