donderdag 15 januari 2009

Hoera! We hebben een zooitje jarigen!


credits hier

Zowaar! De dirigent was er vanochtend. Jahaaa! Terug uit Bangkok! Hoe dat nou vorige week zo misgelopen is is me nog altijd onduidelijk. In ieder geval was hij er deze week wel en wie weet is hij er volgende week ook weer. Je weet het niet, hè? :-)
Hij had nog een leuke vraag trouwens: of we als koor twee nieuwe kinderliedjes wilden inzingen die dan op een kinderDVD komen te staan. De liedjes moeten nog geschreven worden, de bijpassende animaties moeten nog gemaakt worden. Op welke termijn dat gaat gebeuren is ook nog niet bekend. Maar op zich is dat wel heel leuk om te doen, dunkt me! Dat zijn weer de aangename dingen aan hem. Maar toch zit er alweer een waarschuwend stemmetje in mijn hoofd: eerst zien, dan geloven! Maar dat is de doemdenker in mij. Ik zou willen dat dat stemmetje z'n kop eens zou houden! :-)

Vandaag is de begrafenis van Ciaran. Zijn vriend ligt aan de beademing. Ze hebben al geconstateerd dat ie ernstig hersenletsel en een verbrijzelde rug heeft. Ook is hij verlamd. Als er binnen 48 uur geen verbetering intreedt zetten ze de beademing af. Zelfs zijn ouders hopen daar nu op. Twee levens totaal naar de knoppen! En niet te vergeten de levens van de families....Erg, hoor!

Op de scrapsite is het momenteel rustig. Geen ruzies of verhitte discussies. Een beetje gezapig. Er moet leven in de brouwerij komen! Misschien zou ik eens een naaktschilderij moeten scrappen. ;-) Ik heb me wel voorgenomen om die wedstrijden links te laten liggen waar toegestaan is om oude, al eerder geuploade, scraps te gebruiken. Daar word ik niet goed van, van elke keer dezelfde scraps te zien. Nee, daar doe ik niet aan mee. Daar is geen gein aan. Ook wedstrijden waar je 5 scraps tegelijk kunt invoeren vind ik niks aan. Veel te veel scraps om dan door te worstelen om punten te geven. Het moet wel leuk blijven.

Zo, genoeg geouwehoerd. Ik ga thee drinken. Maar niet voor ik Hans ( mijn oom, maar ik ben geen oomzegger tegen hem) gefeliciteerd heb met zijn verjaardag! Hans, een fijne dag toegewenst! Nog vele jaren, hè!
En mocht ik er morgen niet aan toekomen om te bloggen, dan wens ik mijn vader ook alvast een fijne verjaardag toe. Tot zondag, pap!
En mocht ik zaterdag ook al niet bloggen.... Sean, happy birthday to you, old chap! ;-)

Geen opmerkingen: