woensdag 4 maart 2009

Onze kleine bjoetie....



Is ze niet lief en schattig? Is dit niet een prachtige foto? Vanmiddag was ons aller tuttebelletje Joséphine weer op visite. Vandaag was madammetje gekleed in een lavendelkleurige broek met bijpassend shirtje. Alle kleurtjes staan haar zo leuk. Ze is vrij donker, maar dat is natuurlijk logisch. Ze is voor de helft portugees. Roxanne had pixiefoto's laten maken. Die heb ik ingescand en er gelijk een paar afdrukken van gemaakt voor de oma en overgroot-opoes. Oh nee, ik mag geen opoe zeggen! Laat mijn moeder het maar niet horen. Omie dan maar.;-)
Het armpje van Josphine is toch nog steeds niet goed. Haar sleutelbeentje is inmiddels prima genezen, alleen de spieren en zenuwen werken niet goed. De kinderarts stuurt haar nu door naar een gespecialiseerde afdeling in het Leids Universitair Medisch Centrum. Daar gaan ze een plexus onderzoek doen en bepalen daarna hoe ze het beste geholpen kan worden. Of met nog meer therapie of met een operatie waarbij ze de zenuwen losmaken en weer op een goede manier aanhechten. Al met al heel sneu voor zo'n kleine meid. Maar ik vertrouw er wel op dat het goed komt.

Gisteravond zijn Mariska en ik voor het eerst van ons leven naar de Pelgrimshoeve geweest. De Pelgrimshoeve (even voor de niet-Zoetermeerders) is een snuffelmarkt met allerhande tweedehands spulletjes. Raar eigenlijk, in Zoetermeer zijn we nog nooit naar zo'n winkel geweest terwijl we ze in Delft altijd WEL aflopen.... Maris was op zoek naar oude 'vintage' kleding. Een beetje flowerpower-spul, zeg maar. Maar dat bleek er niet te hangen. Ze heeft nog wel een leuk pied-de-poule rokje gekocht voor 1,50. En een leuke sjaal. Ook maar 1,50. Maar wat was het DRUK! Niet normaal. Mij veel te druk, hoor! Je moet er echt alleen naar toe gaan als je echt iets nodig hebt, anders loop je maar een beetje rond als een kip zonder kop. ( misschien ook wel tweedehands te krijgen daar!) Maar mocht Maris ooit op kamers gaan, dan gaan we daar nog wel eens buurten voor allerlei keukengerei en andere rotzooi. Je kunt er echt wel voor een schijntje een kamer inrichten.

Geen opmerkingen: