donderdag 23 april 2009

Jo-Jo-Jo-Joseph!


credits hier



Gisteravond zijn Mariska en ik naar het stadstheater geweest om de musical 'Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat' te aanschouwen. En dat bleek een klein feestje te zijn. Wat een vrolijke en kleurrijke show! We hebben ons geen moment verveeld. De rol van Joseph werd gisteravond door John Vooijs gespeeld. Ik had gehoopt op Freek Bartels, maar helaas. Maar John deed het ook prima. Maar degene die m.i. de show stal was toch René van Kooten als farao. Geweldig! Wat een humor. :-)
Mocht je binnenkort ook eens naar het theater willen zorg dan dat je kaartjes voor deze musical kunt bemachtigen. Een aanrader dus.

Vanochtend weer naar het koor geweest. Voor we gingen repeteren gingen we eerst nog even in conclaaf over ophef die binnen het koor was ontstaan door een email die rondgestuurd was door een nieuw lid. Ik zal niet in details treden, maar het komt de sfeer niet ten goede. En hoe lang zit ik nu al op dit koor? Ik denk zo'n jaar of 12... En heel die 12 jaar heb ik altijd met plezier gezongen. Ik keek echt altijd uit naar de donderdag. Maar ik merk aan mezelf dat ik me steeds meer aan dingetjes erger. En dat heb ik nooit gehad. Maar misschien ligt dat ook aan mezelf. Misschien dat ik me vroeger makkelijker aanpaste aan veranderende omstandigheden. Ut zal de overgang wel weer zijn....! Zie je hoe makkelijk ik dat weer in de strijd gooi?! :-))
Maar goed. Zaterdagmiddag gaan we optreden in een verzorgingstehuis in Wassenaar. Dan komt er weer een beetje geld in het laatje! Dat hebben we namelijk hard nodig om de uitgaven te kunnen blijven bekostigen. Wil iemand misschien nog een donatie doen??

Geen opmerkingen: