zondag 26 april 2009


Credits: Foto Du Clou/Zoetermeer

Oeps! Tot tweemaal toe zette ik op een verkeerd tijdstip in. Gebeurt niet vaak. Maar gisteren tijdens het zingen met het koor in het verzorgingstehuis in Wassenaar gebeurde dat dus wel. En er ging nog wel meer mis! Soms viel een hele partij even stil. Soms wisten we gewoon niet wanneer we in moesten vallen want dan klonk de pianopartij niet bekend. Of we wachtten op een teken van de dirigent en dat kwam dan niet. Maar het publiek vond het toch wel leuk. Uiteraard werden de nederlandstalige nummertjes het meest op prijs gesteld. De 'Twee Motten van Dorus' en 'Wil u een stekkie van de fuchsia' slaan altijd in als een bom. Je ziet de oude medemens dan een beetje tot leven komen en genieten. En daar doe je het uiteindelijk voor.
In de auto , onderweg naar huis, hebben we nog kampliedjes gezongen. Heel gezellig.

Daarna zijn Jan en ik naar de verjaardag van nichtje Claudia gegaan. Zij is inmiddels 21 jaar geworden. We hebben daar lekker gegeten. Mariska was er niet bij. Zij was die ochtend in vol ornaat vertrokken naar Haarzuilens. Daar was de jaarlijkse Elf Fantasy Fair. Vorig jaar ging ze als bosnimf, dit jaar weet ik niet hoe je haar outfit moet benoemen. In ieder geval had ze een lampenkap van de Xenos op haar hoofd gezet. Ja, je leest het goed: een LAMPENKAP! :-) Het zag er vrolijk en fleurig uit.
Ik voeg wel even een fotootje bij.
Ik zal ook gelijk even een foto toevoegen uit de fotoshoot serie. Op dit moment heb ik even geen nieuwe scraps. Dat komt allemaal wel weer NA Dublin. Dinsdag is het zover! M'n koffer is al gepakt. Gepakt, niet INgepakt! Dat doe ik morgenavond wel. We vliegen dinsdag toch pas om 13.05, dus s'ochtends hebben we ook nog ruim de tijd. Zaterdagavond, 2 mei, komen we weer thuis. We hebben er zin in!

Geen opmerkingen: