dinsdag 5 mei 2009


credits hier
(opdracht: paars en groen)

Hè, dat die 5 dagen Dublin nu alweer voorbij zijn! Nu lijkt het al net of we nooit geweest zijn! En ik kreeg net alweer een leuke aanbieding via de email van Aer Lingus. Hartstikke goedkope vluchten als je nu boekt voor in oktober! Hmmmm, het gaat nu alweer kriebelen. Herfstvakantie misschien?? Mijn moeder heeft ook wel weer eens zin om mee te gaan, dus wie weet. En zelfs Jan denkt er nu ook over nu ik hem verteld heb over Eason, een giga-grote boekenwinkel waar hij uuuuuren kan vertoeven!
Dus wie weet. Ik bewaar het emailtje van Aer Lingus nog maar even ;-)
Vlak voor we naar Dublin gingen kreeg ik trouwens nog de verrassing van mijn leven! Mijn eerste vriendje ooit zocht via Schoolbank contact met me! Dat verwacht je toch niet! Maar leuk, joh. We hebben nu wat emailcontact en halen oude herinneringen op. En oud zijn ze zeker, want we praten dan wel over een jaar of 27 geleden! Ik heb nog geen foto van nu ontvangen, maar ik ben natuurlijk wel benieuwd of hij nog steeds lang, slank en lichtblond is. Het lijkt wel een uitzending van Memories! :-)
Voor meer verrassingen kan ik trouwens niet komen te staan, want hij was de enige voor Jan....

Gisteren zijn Sylvia en ik naar de Intratuin geweest. Wat plantjes gekocht en nieuwe kokosvellen voor de hanging baskets. Elk jaar worden die kaalgeplukt door onze gevederde vogelvriendjes die hun nestje ermee gaan behangen.
Daarna zijn we nog even naar de begraafplaats gelopen. Dat ligt trouwens vlakbij de Intratuin. Ik had een centimeter meegenomen om te kijken wat de beste maat is voor een steen op mijn schoonmoeder graf. Het zijn zulke rare smalle plekken waar ze ligt. Een grote dikke steen staat echt voor geen meter. Heel rommelig.
We zijn op ons gemakje over de begraafplaats gelopen om eens te kijken wat nu mooi is en wat niet. Ik kwam er twee mozaiekstenen tegen. Eentje gemaakt van gewone steentjes en eentje gemaakt met stukjes glas die schitterden in het bleke zonnetje. Hartstikke mooi. Mijn schoonmoeder was heel creatief dus dat zou goed bij haar passen. Zelf wilde ze geen steen, maar helemaal niets is wel erg kaal. Dan ben je gewoon een nummer. En wie wil dat nou?

Geen opmerkingen: