donderdag 28 mei 2009

Over jarige zwagers en opnames....


credits hier



Vandaag is mijn zwager Nico jarig. Hartelijk Gefeliciteerd, Nico! Hij viert het alleen niet, want zijn hele hoofd staat er niet naar. Hij voelt zich nog steeds he-le-maal niet goed. En hij zit op dit moment volop in de medische molen, maar de uitslagen van testen nemen een hoop tijd in beslag. De MRI scan die hij gehad heeft was in ieder geval goed. Maar toch....al de klachten die hij heeft blijven almaar bestaan. Er moet dus iets anders aan de hand zijn, maar wat?? Ik hoop voor hem dat ze het snel zullen vinden!

Vanochtend hadden we weer koorrepetitie. En tot onze grote verbazing werden er twee microfoons, een laptop en een opnamekastje klaar gezet door de dirigent. Het bleek om een jaarlijkse opnameweek te gaan. Wisten we dat niet? Uh,nee! :-)
Blijkt dat hij dat elk jaar met zijn koren doet. Die krijgen dan de mp3's om op hun websites te zetten. Mocht er dan iemand interesse hebben om ons koor uit te nodigen voor een optreden dan kan diegene alvast horen hoe we klinken. Op zich prima! Je weet maar nooit of het iemand over de streep trekt. We hebben optredens nodig! Er moet geld in het laadje!
We hebben vier nummers op kunnen nemen. 'Inspiratie' van Mathilde Santing, 'Hopelessly devoted to you' uit Grease, 'The windmills of your mind' uit de film the Thomas Crown Affair, en 'California Dreaming' een medley van the Mamas and the Papas. Ging op zich helemaal niet slecht eigenlijk. Ik ben dus reuze benieuwd naar het resultaat. Het komt op de Enjoy site te staan, dus tegen die tijd geef ik de link wel even. Ik hoop dat Michael de zuchten en het gepraat achteraf nog eruit kan filteren. Het blijkt toch voor een aantal mensen hééééél moeilijk om te zingen en daarna stil te zijn tot de opname gestopt is! :-)) Dat lukt dus niet.

Geen opmerkingen: