zaterdag 13 juni 2009

Vlaggetjesdag 2009 Scheveningen


credits hier

Vanmorgen zijn Jan en ik naar Scheveningen geweest. T'was weer Vlaggetjesdag! Ik kon me de tijd niet kan heugen dat ik voor het laatst geweest was. Volgens mij was het als kind zijnde. Ik mis ook steeds de aankondiging. Maar dit jaar niet. Ik had het speciaal in mijn agenda genoteerd, dus ik keek er nu de hele week al naar uit. En wat was het weer mooi! Zonnetje erbij, weinig wind!
We waren er rond 11 uur en het begon al aardig druk te worden. Op het grote podium stond Maggie McNeal te blèren dat ze 'terug naar de kust' wilde....( ze was er toch al?? :-P), verderop kwamen we 3 jeugdfanfares tegen, en ook waren er nog diverse shantykoren te horen. De jachthaven lag vol met leuke boten. En zoals het betaamd is waren de meeste boten versierd met vlaggetjes. Al met al een vrolijk gezicht. Maar na twee uurtjes rondbanjeren heb je het allemaal wel weer gezien. We hebben nog een broodje haring genomen, en zijn daarna over de boulevard naar de pier gelopen. Onderweg kwamen we mijn moeder en Jan nog tegen. Zij gingen juist op weg naar de haven. Poeh, die zullen wel hutje mutje hebben gelopen daar, want intussen was het erg druk geworden. Wij hebben nog wat te drinken en een patatje pindasaus gehaald en zijn op ons gemakje in de zon gaan zitten. Ik ben dus weer verbrand. Het zal eens niet zo zijn! :-/ Leer ik het dan nooit???
Daarna weer met de tram en de randstadrail naar huis. Inmiddels de foto's in een slideshowtje gegooid, en die zie je hieronder...



En voor wie alle foto's op zijn gemakje wil bekijken klik hierboven op ´view all images´.... dan zie je ze tenminste helemaal i.p.v. vierkantig.

Geen opmerkingen: