vrijdag 26 juni 2009

R.I.P Michael Jackson!

Dat was het dan. Michael Jackson is niet meer. De kranten staan er bol van en op de radio hoor je vandaag zowat alleen maar zijn muziek. Ik was geen fan. Ik keek net eens even op mijn computer en de enige nummers die ik van hem heb zijn 'Ben' en 'She's out of my life'. Twee rustige ballades dus. En daar blijft het ook bij.
Voor mij geen 'Thriller', voor mij geen 'Bad'. Het is sneu dat hij zijn voorgenomen 50 afscheids/comeback concerten in Londen niet meer kan doen. 'This is it!' had hij de serie concerten genoemd. 'This WAS it' is nu meer aan de orde. :-/
The King of Pop, hij is niet meer.....

Gisteren hebben we heerlijk gezongen op het koor! Peter Dingemanse heeft ingevallen. Niet dat het al zeker is dat hij bij ons komt dirigeren. Het hangt nog steeds van ons aanbod af. En aangezien de penningmeester op vakantie is moet de uiteindelijke beslissing nog even uitgesteld worden. Spannend! Maar het ging prima. Als je naar hem kijkt, dan zie je ook wat. Hij dirigeert met heel zijn lijf en mimiek. En dat terwijl ie piano speelt! Heel prettig. Maar ja, misschien is ie net te duur.
Dan moeten we toch op zoek naar een andere dirigent. Wie weet moeten we maar een oproep doen bij het Koninklijk Conservatorium. Daar zullen dit jaar best wat studenten afgestudeerd zijn met hun diploma koordirigent/pianist op zak. En die willen ervaring opdoen, dunkt me. En waar kun je dat nou het beste doen dan bij een club ouwe fietsen? ;-) Maar we hebben natuurlijk veel liever Peter.
Wordt vervolgd....

Geen opmerkingen: