woensdag 3 juni 2009

Quantummechanica....of zoiets :-)


credits hier

Vandaag is het de dag dat mijn moeder en Bertus 16 jaar getrouwd zouden zijn geweest als hij niet was komen te overlijden. Maar ook de dag dat Sylvia en Chris precies één jaartje getrouwd zijn. Da's nog zo pril, hè? Gefeliciteerd!
Ik heb een scrap voor ze gemaakt. Die had ik al eerder gegeven, aangezien ze nu lekker op vakantie zijn. Maar dat is niet bovenstaande scrap. Die krijgt ze er nog bij als ze weer thuis zijn.

Mariska heeft het heel leuk gehad in Leiden. Er waren nog 3 andere meisjes die ook een dagje meeliepen bij Natuurkunde. Ze hebben les gehad in quantummechanica en electromagnetisme. Tenminste...als ik het goed onthouden heb, want mij zegt het niet zoveel. Maar zij vond het allemaal heel interessant en zij voelt zich daar wel op haar gemak. De sfeer vindt ze nog steeds prettig en dat is wel belangrijk.
Ze was van plan om ook nog een meeloopdag voor sterrenkunde aan te vragen, maar ze wil eerst overleggen of dat wel nodig is. De lessen voor de eerstejaars studenten van beide studies zijn namelijk praktisch gelijk. De rondleiding vandaag was ook al zo ongeveer hetzelfde als op de open dag. Dus dat heeft ze nu wel gezien.
In november gaat ze nog een kijkje nemen op de TU Delft. Kijken of er daar nog wat voor haar tussen zit. En we wachten maar weer af.

Met haar oog op zich gaat het goed. Geen last. Maar haar ooglid is nog wel wat dikker en ik zie toch echt nog een klein bobbeltje zitten. Dus wie weet moeten we volgende week nog maar eens terug.....weer even onder het mes!

Geen opmerkingen: