maandag 22 juni 2009

Waar was de zon??


credits hier

Waar is ie nou? De zon?? Vanmorgen leek het zo veelbelovend!
Ik stond om 8 uur al de ramen te zemen zodat ik, na de nog verdere ondankbare huishoudelijke klussen, lekker in de tuin kon gaan zitten met een boek!
Maar hoe later het werd, hoe meer wolken er kwamen. Nou ja, dan maar boodschappen gedaan en een hoop dingen uitgeprint.
Ik heb de afgelopen weken informatieboeken van Ierland uit de bieb gehaald en de hoofdstukken ingescand die onze vakantiebestemming betroffen.
Zo heb ik een heel boekwerk bij elkaar gescharreld en hoef ik niet al die reisgidsen mee te nemen.Scheelt weer ruimte en kilo's in mijn koffer. En die ruimte kan ik weer vullen met spullen uit Ierland. ;-)

Gisteren zijn we naar mijn vader in Breda geweest. Met de TomTom. En nu zijn we ook er achter waarom wij nooit een bon voor te snel rijden krijgen! De snelheidsmeter in de auto wijkt af! Als wij denken dat we 100 rijden, dan rijden we volgens de Tom Tom maar 92! Kun je nagaan hoe we als een slak over de weg gaan als Jan rijdt! Vandaar dat ik altijd zo zit te gapen!! Alle puzzelstukjes vallen nu op z'n plaats.
Maar TomTom heeft ons prima de weg gewezen. Ook in de wijk waar Anneke woont. Keurig netjes tot aan de voordeur. En heel anders dan wij altijd reden. Gelukkig maar, want dan raakten we de weg altijd kwijt. Alleen naar de tomtom-stem luisteren werkt niet. Je zult toch ook af en toe een blik op het schermpje moeten werpen.
Maar het is nog een hele uitzoekerij hoe alle mogelijkheden werken. Ik ben er nog lang niet klaar mee...

Zo het eten staat in de oven, ik ga weer even mijn favorite serie van dit moment kijken: 'The House of Eliott'.
Dagelijks te zien om 17.35 op nld 2!

1 opmerking:

Suzanne zei

I have watched this series so many times already but it remains an excellent one to watch over and over and over!! Glad you are enjoying it too Ineke!!!
Suzanne x