maandag 15 juni 2009

Zomaar even tussendoor...


credits hier

Het TomTommetje werkt weer. Gisteren heb ik eerst maar eens op de site gekeken voor hulp en inderdaad dat was er. Was eigenlijk een fluitje van een cent en al snel stond ie weer de nieuwste kaarten te downloaden. Ik heb er ook gelijk nog wat auto- en wandelroutes in Ierland op gezet. Ben hartstikke benieuwd of het allemaal lukt daar.
Gistermiddag hebben we hem uitgetest op weg naar mijn moeders huis. Ging prima TOT Jan er weer met zijn tengels aan begon te zitten. Bleek hij ineens per ongeluk een ander adres erin te hebben gezet, zodat ik ineens naar links moest. Pfffff. Maar wel leuk dat Saskia ( zo heet ons stemmetje) ons toch naderhand weer de juiste weg ging wijzen. Hoe is het mogelijk, hè? T'is nu nog even leren hoe ik haar aanwijzingen moet interpreteren. Ook inschatten hoe ver 100 meter nou eigenlijk is. Je moet er echt mee leren rijden, hè? Jullie weten dat allemaal natuurlijk allang, maar wij moeten het nog leren, hoor! :-) En Jan wil hem nog steeds terug in de doos doen tot mijn verjaardag volgende maand.....Grrrrr.

Verder is de website voor het koor Inspirited ook zo goed als af. Willen jullie hem even bekijken en laten weten wat jullie ervan vinden? En ook of hij goed overkomt.
T'is moeilijk om een goed formaat te kiezen voor de achtergrond. Ik denk dat de meeste mensen inmiddels wel een beeldscherm hebben van ongeveer 17 of 19 inch of groter, dus op die maat is de site ontworpen. Bij kleinere beeldschermen valt de hele zijkant weg. Maar daar is niks aan te doen, helaas.
Klik HIER voor de link naar de website......

En van het een komt het ander.... Ik ben nu gevraagd om een oorkonde te ontwerpen voor de oudleerlingenvereniging van 'Sorghvliet', Jan z'n oude school. Leuk om te doen!
Zo, en nu ga ik de kipfilet en de aardappeltjes in de oven zetten. De kipfilet is bedekt met de inhoud van zo'n zakje KROKANT van Silvo. Rozemarijn en tomaat smaak. Kennen jullie dat? Is ERG lekker! En we eten lof vandaag. Met ham en kaas. Mjammie!

Geen opmerkingen: