donderdag 9 juli 2009

Er was eens een kreeftje jarig....


credits hier

Lang zal ik leven!.....( hoop ik dan maar). En het liefst nog in de gloria ook! Vandaag ben ik dus jarig. En hoe! De ochtend begon al met het kadootje dat Jan me gaf voor hij naar zijn werk vertrok: de TomTom weer helemaal terug in de doos met een inpakpapier er omheen. Was dus zo weer uitgepakt... jammer van al zijn werk.
Voorts kwamen er op de computer allemaal ecards binnen, waaronder eentje van Aart waar ik hartelijk om moest lachen! Zo toepasselijk! :-) Bedankt, Aart!
Daarna op weg naar het koor, want het was de laatste repetitie van dit seizoen. Wil ik natuurlijk niet missen! Patricia had een verjaardagskaart op mijn stoel gelegd, waardoor iedereen in de gaten kreeg dat ik jarig was. Dus spontaan werd er voor me gezongen. Op zich heel leuk natuurlijk, maar ja....al die aandacht, hè, ik word daar helemaal zenuwachtig van. En ook nog emotioneel!
Thuis gekomen, na een ochtend lekker zingen, kreeg ik van Mariska een doosje bonbons EN ze had een taart gebakken! Mijn vader bleek ook gebeld te hebben en had ook al een verjaardagslied op het antwoordapparaat ingezongen. Leuk! In de tuin stond een mooie Dahlia, die bleek door mijn zus en zwager neergezet te zijn. Ze zijn dus vanochtend aan de deur geweest. Aj, en de jarige Jet was er dus niet. :-/
De post bracht ook weer een paar kaarten. En 's middags zijn mijn moeder en Jan nog even geweest. Al met al heb ik me dus best jarig gevoeld, ook al vier ik het pas zondagmiddag! :-)
Iedereen dus heel hartelijk bedankt voor de kaarten, e-cards, telefoontjes, kadootjes en bloemen. Ik stel het zeer op prijs!

Geen opmerkingen: