vrijdag 17 juli 2009

Hallo allemaal....


credits hier

Het ruikt zo heerlijk hier in de kamer! Voor mijn verjaardag kreeg ik een aantal bossen bloemen met lelies erin. En lelies zijn mijn favoriete bloemen! Ze ruiken zo lekker. De hele lucht is bezwangerd. Nou ja, liever de lucht dan ik....;-P
De kamperfoelie in de tuin staat ook in bloei. Takjes ervan heb ik naast mijn bed gezet. Dus overal snuif ik bloemengeur op.
Er is nog goed nieuws over Joséphine. Haar armpje is nu helemaal geheeld en de spieren zijn nu weer goed. Ze is beter verklaard en hoeft niet meer terug te komen in het Leids Ziekenhuis. Ze moet nog wel de gewone fysiotherapie volgen want ze heeft nog een achterstand met het bewegen. Ze heeft waarschijnlijk onbewust toch haar armpje minder gebruikt en is daaraan gewend geraakt. Maar t'is zo'n schatje. Ze kletst de oren van je hoofd. Ze heeft een fascinatie voor teennagels, het liefst met nagellak erop! Vind ze prachtig! Ze groeit als kool en ziet eruit als Hollands Welvaren.

Ik heb onlangs weer flink zitten scrappen. Bovenstaande scrap is een oude foto van de tantes van Jan met hun ouders. Zijn familie is in het rijke bezit van heel veel foto's van vroegere tijden. Ik heb er nog zat om te scrappen!
Ik heb ook een mini-fotostudio gekocht. Dat is handig om kleine dingen te fotograferen zonder schaduwen. Ik ga dat gebruiken om persoonlijke spullen te fotograferen zoals sieraden, oude spulletjes, bakjes, antieke bordjes, noem maar op.
Die kan ik dan weer gebruiken om te scrappen. Daar worden de scraps veel persoonlijker door. Ik download het meeste nu nog van het internet. En daar is genoeg te verkrijgen, daar niet van. Maar toch.... Een scrap van de tantes, met daarbij de kopjes die ze altijd gebruikten....vind ik heel speciaal. Voor ons dan, hè! Het zal jullie een zorg zijn, hihihi.

Ik ben ook al weer een tijdje op zoek naar een ander fototoestel. Ik ben nu op zoek naar een kleine compacte met een optische zoom van 10x. Er komen er al steeds meer op de markt, maar ik wacht nog op de Sony. Die hebben een Carl Zeiss lens die me prima bevalt. Maar het valt me moeilijk om erop te wachten, hoor. Ik ben wat dat betreft niet zo geduldig. Dus Sony....SCHIET EENS OP! Dan kan ik ze allemaal vergelijken en degene die me het meest aanspreekt aanschaffen.

Geen opmerkingen: