zondag 19 juli 2009

Maarssen, here we come!


credits hier

Vol goede moed gingen we gisteren op weg naar neef Sander's verjaardagsviering in Maarssen. Tom Tom in de aanslag. De snelste route geselecteerd. Kan niet meer mis gaan, denk je dan nog heel onschuldig! En het ging ook goed. Echt waar! TOT er net iets veranderd was aan de afrit bij Maarssen. En dat bleek Tom nog niet te weten. Raar eigenlijk want er zit MapShare op. (Mensen kunnen dan aanpassingen of verbeteringen aanbrengen op de kaart, maar blijkbaar had niemand dat nog gedaan).
Ok, de geplande afslag misten we dus. Jan al een beetje geirriteerd...
Vijf kilometer verderop bij Breukelen werden we er weer afgedirigeerd. Volgens Tom moesten we linksaf onder de weg door. Tja, OOK afgesloten. Dus wij rechtsaf. Hij gelijk weer herberekenen. We zouden op een rotonde de tweede weg rechts ofzo moeten nemen. Geen idee wie er nu fout zat maar hier ging het WEER mis! Ineens zaten we weer vrolijk op dezelfde weg richting Amsterdam. Jan z'n bui was inmiddels gezakt tot onder het vriespunt. Ik bleef de lol er wel van inzien. :-)
Tig kilometer verderop, helemaaaaaaal bij Vinkeveen, weer van de weg afgegaan. Tom Tom probeerde nog om ons om te laten keren, maar daar trapten we niet in. Jan volgde zijn eigen weg! Trouwens, wat een mooie omgeving daar! Geen straf om daar langs de Vecht een huis te hebben met een tuin vol met Hortensia's! Achteraf was het een hele leuke rit, ook al kwamen een half uur later dan gepland aan. Bestemming bereikt....:-D

Geen opmerkingen: