maandag 6 juli 2009

Van vieze wraps, kleine poesjes en stekjes....


credits hier

De computer van mijn moeder is nu helemaal in orde, alleen nog de webcam installeren. In eerste instantie deden de boxen het niet, maar Jan heeft dat gisteren nog kunnen verhelpen. Het is een hele verademing om er nu achter te zitten, want hij is zoveel sneller dan de oude die ze had! Weer iemand blij gemaakt!
Gisteravond zijn we nog even naar de chinees geweest. Eigenlijk had ik gisteren niet zoveel zin maar we zijn toch maar gegaan. Ik heb lekker gegeten, maar Mariska niet zo. Ze had wraps met eend besteld. Bleek achteraf niet zo smakelijk te zijn. De eend was lekker, de komkommer was lekker, maar de gesnipperde kool (droog eten), de wraps (geen smaak aan) en het sausje (vies) waren niet om naar huis te schrijven. Maar ja, ze heeft het in ieder geval geprobeerd. :-)
Maris heeft ook nog een etentje te goed voor haar overgang. Dan mag zij bepalen waar we gaan eten, dus ik ben benieuwd.

Vanmiddag ben ik naar Sylvia geweest. Haar kat Pluk heeft ze helaas voor haar vakantie moeten laten inslapen. Het beest was blind en oud en zwak. Nu heeft zij een piepklein poesje, Casper genaamd. Wat een snoesje, zeg! Als je dat vast hebt dan wil je het mee naar huis nemen! Maar kleine poesjes worden groot! En twee katten is genoeg. Toch?? Of niet??....T'is wel errug leuk! Ik zal ff een fotootje laten zien van ut hummeltje.

Issie niet schattig? Vind ik welllll.
Syl gaf me ook nog stekken mee van een gele vlinderstruik. Die zie je niet vaak. Ik vind wel weer een plekje in de tuin. Maar eerst maar eens zien of ik ze kan laten wortelen. Ze staan al in het water.

Evenals een stek van een fuchsia die ik zelf nog niet had. En ze schepte ook nog even een stuk van een leuke bodenbedekker af. Die heb ik ook al ingegraven. Ik hoop dat ie aanslaat.
Zo, ik zie dat het tijd is voor 'The House Of Elliott'!
Toedeloe....

Geen opmerkingen: