vrijdag 28 augustus 2009

Er is er één jarig, hoera, hoera!

Vandaag is mijn zus José jarig! Hartelijk Gefeliciteerd, Jos! Ze is 53 jaar geworden. Vieren doet ze het niet, want sinds gisteren zit ze in de rotzooi. De badkamer en het toilet beneden worden namelijk gesloopt en vernieuwd. Lijkt me vreselijk. Het zal ongetwijfeld mooi worden, maar t'is zo'n gedoe. Je kunt niet douchen, je kunt geen wassen draaien. Overdag kun je niet eens naar het toilet, dan zit je op een emmertje :-) Afzien dus! Maar het duurt maar 2 weken..... de arme ziel!
Vanochtend heb ik de jarige Jet nog gezien bij mijn moeder thuis. Hebben we daar toch nog een beetje haar verjaardag gevierd. Anders is het helemaal zo sneu!



Met Joséphinetje gaat het prima. Ze is zo lief en schattig. Daar blijf je naar kijken! T'is een stevige tante van alweer 8 maanden. De foto hierboven heb ik vorige week woensdag hier bij ons in de tuin gemaakt. Vergroot hem maar eens en kijk dan eens in de poppetjes van haar ogen: je ziet mij de foto nemen! Haar donkere oogjes werken als spiegels! Grappig!
Ik heb net nog even zitten spelen met Paint Shop Pro, en ik heb onderstaande uitsnede ervan gemaakt en daarna nog wat effecten erop los gelaten. Een beetje dromerig....

1 opmerking:

Jolanda zei

Hoi hoi... via hyves kom ik op jou weblog terecht :-) Van harte gefeliciteerd met je zus. En wat een mooie weblog heb je... je knutseld er wat af volgens mij. Ik vind het ook heerlijk om te doen hoor... maar het onbreekt me nu een beetje aan tijd. Ah... straks... als we de winter ingaan dan heb je meer pc tijd.

Groetjes,
Jolanda