dinsdag 29 september 2009

In de lappenmand...


credits hier

K'was vorige week maandag nog vrolijk bij de Intratuin geweest. Thuisgekomen kwam er een hoofdpijn opzetten, wil je niet weten! Weer koud! Weer op de bank. Koorts. En die koorts is niet meer weggegaan tot gisteren. Van maandag t/m zaterdag schommelde hij tussen de 39,5 en de 40,4! Vooral de koude periodes die twee en een half uur duurden waren vreselijk. Dan lig je maar onder een dikke laag dekens te klappertanden tot zowat de vullingen in het rond vlogen. Diep, DIEP ongelukkig voelde ik me toen. Donderdag kwam er nog een kuchje bij, dat inmiddels uitgemond is in hoestbuien. Zaterdag kreeg ik ineens uitslag op mijn schouder en borst. Uiteraard van een jeukende aard. En ook kwam daar nog een ander soort hoofdpijn bij. Vanuit mijn nek leken er twee vlijmscherpe messen in mijn hersengelei rond te poken. Niet echt prettig. Maar inmiddels is de koorts een stuk lager. Ik struin al weer wat door het huis. De computer is al weer wat vaker aan. (heb hem zelfs een aantal dagen uit laten staan, kun je nagaan hoe ziek ik me voelde!). Ben vanmorgen weer naar de dokter geweest. Een arts in opleiding. Vriendelijk, hoor. Die neemt tenminste nog de tijd. Morgen wordt er bloed afgenomen om nog het een en ander te onderzoeken. Ik kan me de tijd niet heugen dat dat voor het laatst gedaan is. Is misschien wel eens goed.
Maar goed, zijn conclusie is GRIEP. ( ook al was ik niet verkouden en ook al had ik geen spierpijn). En daar doen we het maar mee. In ieder geval voel ik dat ik aan de beterende hand ben. Jippie!
Ook jippie is het feit dat intussen, op 24 september, de zoon van neef Sander en Nathalie ter wereld is gekomen d.m.v. een keizersnede. Marnix is zijn naam. Leuk.Felicitaties aan de kersverse ouders! Altijd weer leuk, nieuwe aanwas in de famielje.
Zo, en nu ga ik weer even op de bank. Even bijkomen van dit stukje typen. Voel me nog wel zo slap als een vaatdoek!

Geen opmerkingen: