maandag 7 september 2009

Oude foto's in een nieuw jasje...


credits: paper....MvonGlehn,tags...MistyCato,clock...Raspberry Road,berries...Waterlo Project

Gisteren waren we bij mijn schoonzus Karin die haar 55e verjaardag vierde. Zij had weer oude familiefoto's uitgezocht en er zaten er weer een paar fraaie bij! Ik heb nu een superschattige foto van Jan uit 1962. Die schreeuwt erom om gescrapt te worden! Maar dat komt nog wel. Ik moet eerst nog even een ideetje krijgen over het hoe.
Bovenstaande scrap bestaat origineel uit twee foto's. Eentje van m'n schoonvader en eentje van mijn schoonmoeder samen met een vriendin. Op bezoek in Madurodam in 1977.
Toch jammer dat ze niet samen op de foto staan... En nu dus wel. Ik ben er wel even mee bezig geweest, zeg! Meerdere keren zelfs. Maar nu vind ik hem wel 'af'.

Zo ben ik ook nog steeds bezig met een van de laatste scraps van onze vakantie. We hebben toen een heerlijke wandeling gemaakt op een soort schiereiland vlakbij Roundstone. Daar heb ik veel foto's van. Maar op de een of andere manier lukt het me maar niet om die scrap zo te krijgen hoe ik hem hebben wil. Frustrerend is dat!
Maar ik weet zeker dat ik zomaar ineens weer wat inspiratie krijg. Ik hoop binnenkort. Anders is het misschien het beste als ik terug ga naar Ierland om daar inspiratie op te doen.... Ja, nu ik erover nadenk: Ik denk dat dat het beste is! ;-)

Geen opmerkingen: